Ostalo > Chat house

CHAT: divljakusa vs rest of the forum

<< < (19/173) > >>

ivanm:
može svatko izraziti svoje mišljenje a ako je pogrešno onda ne spada u tehniku nego u off... zato je ova tema za off a tamo za ozbiljne komentare..

salej600:

--- Citat: ivanm - 25 Prosinac, 2010, 09:10:32 ---može svatko izraziti svoje mišljenje a ako je pogrešno onda ne spada u tehniku nego u off... zato je ova tema za off a tamo za ozbiljne komentare..

--- Kraj citata ---

I bolje je ovako. Po mom. Tko je odvojio dobro je napravio  :icon_thumright:.
Sad i mi što ništa neznamo i općenito nemamo pojma možemo lupat, a ne ide u tehniku

ivanm:
općenito:
u tehnici se iznose samo činjenice utemeljene na znanju, iskustvu i moraju biti 100% točne... sve ostale pretpostavke, nagađanja i špekulacije moraju se moderirati...

PROOF:
ne mogu vjerovat oko cega se mladi ljudi ovdje prepiru :D :D

2TDottore:

--- Citat: ivanm - 25 Prosinac, 2010, 09:17:45 ---u tehnici se iznose samo činjenice utemeljene na znanju, iskustvu i moraju biti 100% točne... sve ostale pretpostavke, nagađanja i špekulacije moraju se moderirati...

--- Kraj citata ---

bwhahahaahhaaha....po toj tvojoj logici 90% komentara bilo moderatora il ostalih clanova u tehnici bi onda trebalo bit obrisano jer svaki drugi odgovor je mislim ovo mislim ono...niko u nista nie siguran nit je vecinu toga o cem prica isprobao nego je cuo od nekog ili ide po nekoj svojoj ili tudjoj teoriji da to tak mora bit....  :laughing7:  

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju