Ostalo > Chat house
CHAT: divljakusa vs rest of the forum
steeef:
--- Citat: 2TDottore - 24 Prosinac, 2010, 17:17:44 ---mos ti i na grubo....al mislim da bi lose proso.... :P
a vidi gledanost teme.....14 ljudi.....wohooooooooo......najgledanija tema unazad dosta dugo....... :laughing7:
--- Kraj citata ---
neću se spuštat..
dok te prođe pubertet onda moremo razgovarat.
sretal sam takve ljude sa kompleksom manje vrijednosti,nametljivih i željnih samodokazivanja...nisu baš najjsjanije prošli u životu.s vremenom ih se svi počnu klonit.
ivanm:
--- Citat: 2TDottore - 24 Prosinac, 2010, 17:17:44 ---a vidi gledanost teme.....14 ljudi.....wohooooooooo......najgledanija tema unazad dosta dugo....... :laughing7:
--- Kraj citata ---
a ti pitaš zašto sam odvojio :drunken_smilie:
2TDottore:
--- Citat: stefek - 24 Prosinac, 2010, 17:20:48 ---neću se spuštat..
dok te prođe pubertet onda moremo razgovarat.
sretal sam takve ljude sa kompleksom manje vrijednosti,nametljivih i željnih samodokazivanja...nisu baš najjsjanije prošli u životu.s vremenom ih se svi počnu klonit.
--- Kraj citata ---
ma nemoj se spustat....gore je bolje....hhhh....
a cuj....neznam kak je tim ljudima al zalim ih....kad ih sretnes sljedeci put pomozi im jer vidim da ti dobro ide psihologija....xD
--- Citat: ivanm - 24 Prosinac, 2010, 17:21:16 ---a ti pitaš zašto sam odvojio :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
a dobro....zna se da smo ja i jos neki(neka) imali uviek najpopularnije i najgledanije teme... :)
ivanm:
a di je sad ta mala neka?
2TDottore:
na produljenom godisnjem...xD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju