Ostalo > Chat house

CHAT: divljakusa vs rest of the forum

<< < (16/173) > >>

steeef:

--- Citat: 2TDottore - 24 Prosinac, 2010, 17:17:44 ---mos ti i na grubo....al mislim da bi lose proso.... :P

a vidi gledanost teme.....14 ljudi.....wohooooooooo......najgledanija tema unazad dosta dugo.......  :laughing7:

--- Kraj citata ---

neću se spuštat..
dok te prođe pubertet onda moremo razgovarat.
sretal sam takve ljude sa kompleksom manje vrijednosti,nametljivih i željnih samodokazivanja...nisu baš najjsjanije prošli u životu.s vremenom ih se svi počnu klonit.

ivanm:

--- Citat: 2TDottore - 24 Prosinac, 2010, 17:17:44 ---a vidi gledanost teme.....14 ljudi.....wohooooooooo......najgledanija tema unazad dosta dugo.......  :laughing7:

--- Kraj citata ---
a ti pitaš zašto sam odvojio  :drunken_smilie:

2TDottore:

--- Citat: stefek - 24 Prosinac, 2010, 17:20:48 ---neću se spuštat..
dok te prođe pubertet onda moremo razgovarat.
sretal sam takve ljude sa kompleksom manje vrijednosti,nametljivih i željnih samodokazivanja...nisu baš najjsjanije prošli u životu.s vremenom ih se svi počnu klonit.

--- Kraj citata ---

ma nemoj se spustat....gore je bolje....hhhh....
a cuj....neznam kak je tim ljudima al zalim ih....kad ih sretnes sljedeci put pomozi im jer vidim da ti dobro ide psihologija....xD

--- Citat: ivanm - 24 Prosinac, 2010, 17:21:16 ---a ti pitaš zašto sam odvojio  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

a dobro....zna se da smo ja i jos neki(neka) imali uviek najpopularnije i najgledanije teme...  :)

ivanm:
a di je sad ta mala neka?

2TDottore:
na produljenom godisnjem...xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju