Ostalo > Chat house
CHAT: divljakusa vs rest of the forum
divljakusa:
--- Citat: eladio - 26 Siječanj, 2011, 00:38:22 ---lol , zato prvo pogledas lijevo - desno , prije nego sto predjes cestu :laughing7:
--- Kraj citata ---
Pogledaš...ak se služiš gornjom glavom...al u ovom slučaju, mislim da vam je donja puno jača :frajer:
divljakusa:
--- Citat: 2TDottore - 26 Siječanj, 2011, 00:38:46 ---cccc....covjek nemre otic ni pojest i vrati se kad ono tema okrenuta u skroz drugom smjeru.....sad mi treba vremena da se prilagodim.....xD
--- Kraj citata ---
Nemoj se sam dugo pilagođavat...da t neb pregzilo vrijeme....ili motor... :drunken_smilie:
eladio:
--- Citat: divljakusa - 26 Siječanj, 2011, 00:39:48 ---Pogledaš...ak se služiš gornjom glavom...al u ovom slučaju, mislim da vam je donja puno jača :frajer:
--- Kraj citata ---
u ovakvom slucaju prvo ide provjera :laughing7:
a ti kao nikad ne provjeris muskog ? ili riskiras pa ono ?
:rofll:
2TDottore:
--- Citat: divljakusa - 26 Siječanj, 2011, 00:40:48 ---Nemoj se sam dugo pilagođavat...da t neb pregzilo vrijeme....ili motor... :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
mislim da budem jer sad kad sam se fino najeo pocelo mi se spavat....nerem vise razmisljat kai da pisem....xD
divljakusa:
A ja sad idem spat.....počeli ste o čudnim temama pičat...a mne je sram.... :help:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju