Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Scooter Party

<< < (41/49) > >>

divljak_007:

--- Citat: kresox8rx - 14 Ožujak, 2011, 20:22:16 ---gle ja dolazim samo u cast izlasku tvog motora na cestu ... i nadam se da ce bit jebeno

--- Kraj citata ---

ne da ce bit neg mora bit  :icon_thumright: mislio sam staviti u petak 15.4 da pocnete kapat vec oko 6,da se skupimo svi,popijemo cugu poslikamo makine pa u đir gradom i natrag patrijat i tulumarit  :headbang: i tak je kasno jel ja jos moram dovrsit motor a i da ne kazete da sam prekasno reko  :cugaa:

kresox8rx:
to bi bilo odlicno

divljak_007:

--- Citat: kresox8rx - 14 Ožujak, 2011, 21:07:26 ---pa i ja bih trebao zavrsit svoj, malo mi je jos rano rade bih da bude iduci vikend ipak ce bit toplije i ljepse vrijeme ... uostalom mislim da ce bit malo losije vrijeme u petak

--- Kraj citata ---

a 15.04 bi trebalo bit ljepo vrijeme

Onaj S Foticem:
Ak je 15.4 u pitanju ja dolazim, fotic je na punajcu   :jerk:

divljak_007:

--- Citat: Onaj S Foticem - 19 Ožujak, 2011, 16:24:49 ---Ak je 15.4 u pitanju ja dolazim, fotic je na punajcu   :jerk:

--- Kraj citata ---

trebo bi bit,al vidim na forumu je zainteresiranost da razmisljam da iznajmim sheraton kolko ljudi luuuduju za ovim partijem  :angry7: svi su pricali jebeeeno doc cu ovo ono,a kaje sad,sad kad treba bit party nigdje nikog  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju