Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Scooter Party
divljak_007:
--- Citat: Ivan_drifter - 22 Siječanj, 2011, 21:19:39 ---aj da ne prelistavam cjelu stranicu sta? di? kako? kolko ce vas bit?
--- Kraj citata ---
dobar sam sa gazdom jednog birca tu na trešnjevci i u kombinaciji sam snjim da napravim tulum,bice neka akcija na cugu,curke ,motori itak to ugl partijanaaa :headbang:
a kaj se tice muzike mislim da nece bit potrebno birat jel bu stalno neko novi gume kurio pa se nece ni cut :D :laughing7:
kos3:
--- Citat: divljak_007 - 23 Siječanj, 2011, 03:14:38 ---dobar sam sa gazdom jednog birca tu na trešnjevci i u kombinaciji sam snjim da napravim tulum,bice neka akcija na cugu,curke ,motori itak to ugl partijanaaa :headbang:
a kaj se tice muzike mislim da nece bit potrebno birat jel bu stalno neko novi gume kurio pa se nece ni cut :D :laughing7:
--- Kraj citata ---
haha ak budu gume svirale umjesto muzike moramo dopeljat i vulkanizera da ih mijenja na vrijeme da nema pauza
DeLUX:
ja sam se pripremio, imam na rezervnim felgama stare gume pa samo mjenjam kak koja pukne 8)
wonderkid:
--- Citat: 2TDottore - 22 Siječanj, 2011, 20:21:06 ---takvi papci kai odustanu zbog muzike umjesto da dodju se zajebavat nam ni netrebaju....hhhh....xD
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Faba:
--- Citat: wonderkid - 23 Siječanj, 2011, 13:55:00 --- :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
dolazis? nadam se da da :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju