Tehnički kutak > Tuning skutera
roost :))
animatrix:
ma puno je to novaca za trimer sa cvt-om..
wonderkid:
--- Citat: DeLUX - 28 Prosinac, 2010, 22:41:36 ---ja sam i sa 16 kupio kaj sam mogo..
i ak sam nešto htio uvijek se dalo nekaj radit da se zaradi...ako to voliš vjeruj mi skupil budeš novce :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
pa normalno da mozes skupit novce,malo se duze potrudis i to je to,ali svaki pametan covjek kad bi za pocetak zaradio 2000e za slozit HE s time da se kupuje sve novo bi prije te novce potrosio na nesto za svaki dan nego ovako nesto za gust a sa 16god tesko da bi znao slozit i ustimat HE,postoje iznimke ali rijetke koje mogu nabrojat na prste,dosta ljudi se 16g nezna ni skinut plastike sa skuta sto je zalosno
Deny:
zalosno? Roditelji kupe skut otegne se 1 saraf niko ne pomislja da ga moze zatec sarafcigerom,pravac servis(popravku ce tatica platit) :icon_thumright:,prave tarde od djece :angry7:
DeLUX:
imam takvog frenda...ja mu kažem da mu zamjenim disk pločice znači 40 i neš sitno kuna i on kaže neda stari
i frend odfura u servis i naplate 250kn to sve..reko dobro tvoji su novci i tvoj motor pa radi šta oćeš
a wonderkid..sa 16 godina nebuš imo 2000eura u rukama nego ja gledam na to da kupiš dio po dio i sam složiš..
znači skupiš ajmo reć 100-200 eura i kupiš si neki kit i spuh i tak..ne pričam ja o 2000eura u komadu pa sve samo nabacat :dontknow:
Deny:
sa 16 god mozes imat 2000 e u rukama ako radis 4 mjeseca,13h-18h(servis motora,pomagao),18-19(do kuce presvucem se itd,(19-01)karting,tako sam radio 2 god ljeti i nesto sitno preko
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju