Tehnički kutak > Tuning skutera
roost :))
DeLUX:
--- Citat: salej600 - 28 Prosinac, 2010, 20:38:38 ---To care. Meni kad crkne tpr ide gore HE. Uostalom ne zanima me koliko traje. Ionako imam još jednog runera sa replikom+2 motora :laughing7:
--- Kraj citata ---
da me briga kolko traje nebi to uzimo..isto tako i da neznam uštelat nebi se upustio u to tako da nije to tak teško kad jednom skužiš :icon_thumright:
problem je kaj svi odustanu prije nego kaj skuže i onda govore kak traje 500km
žalim takve ljude :happy8:
wonderkid:
--- Citat: doritos - 28 Prosinac, 2010, 00:42:20 ---Reko je zivu istinu, 80%foruma je vozao maximum base set up i nis vise...
--- Kraj citata ---
60% na forumu sigurno nema ni 18 te si niti nemozeju priustiti vise od base setupa i vecina njih gleda samo na dugotrajnost i malo bolje performanse u odnosu na druge tako da nemamo o cemu pricat,a 10% ljudi na forumu ima novaca i znanja za nesto vise da naprave i to je ziva realnost
DeLUX:
ja sam i sa 16 kupio kaj sam mogo..
i ak sam nešto htio uvijek se dalo nekaj radit da se zaradi...ako to voliš vjeruj mi skupil budeš novce :drunken_smilie:
_r0bi_:
--- Citat: salej600 - 28 Prosinac, 2010, 20:38:38 ---To care. Meni kad crkne tpr ide gore HE. Uostalom ne zanima me koliko traje. Ionako imam još jednog runera sa replikom+2 motora :laughing7:
--- Kraj citata ---
...ooooo pa sta si se ti javio :omfg: kad je tebi ta ranerica sa tpr-om gore i ulupanih xxxxx kn sluzi za ubijanje dosade.....mislim stvarno :jerk: :laughing7:
--- Citat: wonderkid - 28 Prosinac, 2010, 22:38:16 ---10% ljudi na forumu ima novaca i znanja za nesto vise da naprave i to je ziva realnost
--- Kraj citata ---
...ovaj decko :jerk: iznad spada u tih 10% vjeruj mi :laughing7:
XSH_tuned_MHR:
--- Citat: salej600 - 28 Prosinac, 2010, 08:40:05 ---:icon_thumright:. To je prava istina. Velika većina što je i imala mid race ili he sada su prešli na bb pa je uopće pitanje koliko je ovih prvih i drugih ostalo i koliko ih je uopće u funkciji i u kakvom su stanju
--- Kraj citata ---
oni koji su prešli tj. složili bb gore su to učinili radi jednog jedinog razloga
lova$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$44
koju treba izdvojit za takav hobi, a ako jednom slozis dobar HE i vec izdvojis tu lovu onda ti nece biti zao jednom godišnje ili svaku drugu sezonu složit novi kit, mozda radilicu a ovo ostalo sve traje dosta dugo (tipa struja,karb,prijenos). Svi ala HE sa foruma, ne svi ali većina su slagani potegni vamo tamo, znam par ljudi koji su otvorili kesu i uzeli SVE u jednom trzaju, dobar njih jos danas vozi te skutere..opet to su dečki koji su išli na neki look ,na na race stim..pa ono
Da li se moze vozit svaki dan, može ima dobrih primjera, po meni da bi slozio HE koji ce ti sluzit trebaš proc sve etape počevši od zx, pa base i nadalje sve je to dio toga....
lp.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju