Tehnički kutak > Tuning skutera

roost :))

<< < (7/18) > >>

foxer:
decki sta mislite na ovo j#bo ti sve roosteve i mhr evo i te kurceve to sve puf 1000 km mozes baciti a jel bi ovo nes moglo jel si hocu nes staviti a nemam pojma sta zamene jos nije najaca klasa mozda ova tpr i neki yasuni  c16 ili c20 sad neznam koji je bolj za taj kit

Drnda:
za to ti vrijede ista pravila kao i za high end, onda bolje he odmah, jer nista dulje to ne traje..

fatal1ty:
kako volim ove postove bez interpunkcijskih znakova... :toothy12:

no dobro,ja sam imao roost sprint na due+ i išo je kak kuga,još mi je falio malo dulji prijenos da to bude to...ali ionak je bilo odlično
prodao sam sve,skut je imao 2000km,klip-cil ko novi bili,sve tip-top.Tak da neznam koga tu muči trajnost ako se održava,složi kak spada i toči dobro gorivo i ulje.

max snaga mu je bila na oko 12800okr...hehe  ;D
naravno ispuh je bio dignut na cilindru,samo se nesjećam točno tajminga.

Drnda:
glavno je slusati savjete od onoga koji nikad nije imao nista preko base kita i zxa..

ivanm:
ja ne pricam gluposti, pogledaj na sipu novi team 2 spuh i novi team 2 kit kostaju preko 600e. Ako se gore stavi ostatak setupa koji nije razdrkan nego novi il dobar, to mora trajat vise od vasih 3-5tkm. Cilindar nece riknut jer je od najkvalitetnijeg materijala. Klip ce izdrzat maksimalno ako je setup odlicno postelan i ne stedi se na benzinu sa premalom diznom. Mislim da kad bi netko ozbiljan i u tancine precizan tuner ko npr 3alfa3 ustelao highend po najvisim standardima, to bi se moglo vozit dugo dugo. Kad se karika potrosi, mijenja se, kad se klip potrosi mjenja se, bitno je da se ne dozvoli da cilindar dobije riseve jer onda brzo pojede i novi klip. Tolerancija na he kitu je 2 stote i kad dodje do 4 stote mijenja se klip. Ako je nikasil potrosen 1 stotu stavlja se b klip. Normalno da vam setupi traju 2-3tkm kad ih slazete s rabljenim dijelovima i fušerski od oka naštelate. Nije važno dal je netko vozio he il ne da moze objektivno procijenit, ja bi ga slagao ali nemam novaca za to a rabljene i razdrkane he dijelove NEĆU! Shokre je vozio nekoliko sezona od 2004-9 sa jednim polini evo kitom i promijenio je 6 klipova po 3 od a b i c serije a karika neznam ni sam koliko. Stavljao je i distancere da digne timinge a imao je kasnije i radilicu sa drukcijim ekscentrom klipnjace. HE moze trajat i to onoj imaginarnoj trojici koja su spomenuta ranije a vi ostali budete vozili 2-3tkm do cvikanja i kurčili se da ste imali he setup radi fore i to je vaš  mentalni high end.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju