Ostalo > Foto, video, music...
Koji je ovo start??
Drnda:
--- Citat: doritos - 23 Prosinac, 2010, 13:16:30 ---kinezi tranvestiti
--- Kraj citata ---
::) :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ajs ajs bejbe
Misak:
--- Citat: Drnda-1 - 23 Prosinac, 2010, 13:04:47 ---misak, ovo je stvarno smijesno.. ovo su dragsteri sa tisucu ili vise ks koji idu nesto bolje od ovog haj enda, a vjerojatnost da ces haj end sresti na cesti postoji, dok za ovakve dragstere je ravna nuli.. pa jbt, ferarri, bugatti, porsche i ta sminka auta ovom high endu nemogu nista.. npr. zx10rr ima od 0-100 2.7 sec, ali vjerojatnos da ces imati i 3 sec za to ubrzanje su ravne nuli, jer to je ono tesko pogoditi da ga jebes, jer na somaci tek oko 60 kmh pustis kuplung do kraja kako se kaze, a na hajendu toga nema i on tu dere sve pred sobom...
--- Kraj citata ---
ma ok, samo sam...me nema veze!
skutač ide dobro... :headbang: u to nema sumnje!
salej600:
Bilo je tu na forumu i boljih. Sjetite se dečkiju iz KKT teama.
Zašto više nisu na forumu treba zahvaliti nekim članovima :icon_thumright:
doritos:
--- Citat: salej600 - 23 Prosinac, 2010, 18:26:29 ---Bilo je tu na forumu i boljih. Sjetite se dečkiju iz KKT teama.
Zašto više nisu na forumu treba zahvaliti nekim članovima :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright:
Jedan od njih mu je nadimak ISUS :laughing7: --> Lik je imao tako brutalan rox slozen, po meni JEDAN od najjacih 70cc u hrvatskoj! :icon_thumright:
Drnda:
na marofu desetak ili vise skuter, start trke, svi skuteri normalno startaju , jedino njegov je cijeli skoro pravac na zadnjem presao :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju