Ostalo > Foto, video, music...

Koji je ovo start??

<< < (3/9) > >>

danc00:

--- Citat: 3alfa3 - 22 Prosinac, 2010, 22:49:49 ---Jos meni ovaj na videu ne zvuci bas postelano. Ko da kuplung prerano hvata jer slabo mashina nabere okretaje za jedan high-end. A mozda i kompletni prijenos malo nepostelan

--- Kraj citata ---
Pa viš da je raskopan odostraga da skidaju sic svako malo radi karba  :toothy12:

Nije napisao koji je setup pa sam mislil da morete vi to po zvuku  :toothy12: razaznat.

Al kako krene pa to nije normalno, ne ulovi ga ni jedan auto na startu, ima 50 u prvih par metara...još se lik usral pa je pustil gas kad ga je počelo dizat, ili je to samo zbog zavoja :icon_scratch:

Drnda:
pustio je gas da nebi na ledja otisao  :toothy11:
ma ide ovo super, iako sam i jacih vidio...

Misak:

--- Citat: danc00 - 22 Prosinac, 2010, 23:03:05 ---Pa viš da je raskopan odostraga da skidaju sic svako malo radi karba  :toothy12:

Nije napisao koji je setup pa sam mislil da morete vi to po zvuku  :toothy12: razaznat.

Al kako krene pa to nije normalno, ne ulovi ga ni jedan auto na startu, ima 50 u prvih par metara...još se lik usral pa je pustil gas kad ga je počelo dizat, ili je to samo zbog zavoja :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

to si ti mislis...

Misak:
ovo je nesto atraktivnije :

Drnda:
i onda mi reci koje ga auto ima  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju