Općenito > Generalno o skuterima

u čemu je razlika između aeroxa i jog rr-a?

<< < (3/4) > >>

Mani_93:
aerox uzimaj bolji je po svemu i bolje ti je disk iza jer ti bolje koči nego bubanj i težina motora ti nije neka velika razlika tako da rox  :icon_thumright:

luna500rr:

--- Citat: Mani_93 - 19 Veljača, 2011, 13:18:39 ---aerox uzimaj bolji je po svemu i bolje ti je disk iza jer ti bolje koči nego bubanj i težina motora ti nije neka velika razlika tako da rox  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Na minarelliju nema prevelike razlike bubanj i dobos jer i bubanj dobro koci ako je sve u redu, jog rr ima bolje hladjenje, svitla i nema ga svaki q na cesti tako da moj glas ide jogu :icon_thumright:

Kamba:

--- Citat: luna500rr - 19 Veljača, 2011, 13:36:20 ---Na minarelliju nema prevelike razlike bubanj i dobos jer i bubanj dobro koci ako je sve u redu, jog rr ima bolje hladjenje, svitla i nema ga svaki q na cesti tako da moj glas ide jogu :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
..bubanj i doboš je isto.... :toothy11:

wonderkid:

--- Citat: Miroslav Kamba - 19 Veljača, 2011, 14:01:39 ---..bubanj i doboš je isto.... :toothy11:

--- Kraj citata ---
mislio je vjerojatno na bubanj i disk

Kamba:

--- Citat: wonderkid - 19 Veljača, 2011, 17:56:57 ---mislio je vjerojatno na bubanj i disk

--- Kraj citata ---
..ma jasno mi je.... :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju