Tehnički kutak > Tuning skutera

malaguti f15 projekt

<< < (2/7) > >>

foxer:
Polini Evolution 70cc aluminium cylinder and head. This kit produces 21hp @ 13400rpm" sa roostom jel bi funkijoniralo

marin18:
koliko si siguran da zelis tako nesto?Bolje razmisli da nebi poslje kajo...ako znas na sta mislim

Drnda:
stavi to i gassss  :icon_thumright:

tajfun:
imao sam ja polini evo 1 ali nije mi to bio prijevoz i ako ti je to jedino vozilo nemoj.više će bit u garaži nego na cesti,ako to ipak želiš samo za gust,tu itamo izletit s njim i razludat se onda ok.ali računaj na bolje ulje,minimalno mhr rhq radilicu ako želiš da traje,auspuh po mogućnosti isto polini evo i smjesu savršenu kao i točku paljenja(ako to misliš stavit znaš da je snaga veća ako je paljenje malo prije gmt,a isto tako i veće opterećenje) i bilo bi pametno po meni čak svakih 500km mjenjat kariku.trebat će ti pošteno dubok đep ako to misliš stavljat,a da traje 2000 + km.

foxer:
aaaa uuu onda je to sijebanoo maloo ja bi nes da ide a da traje ako toga ima jos neznam ni sam i same ponude dobijam ovo je dobro ovo ovo uzmi a ni sam neznam sta je naj bolje jabi da ide a da traje neki kit i yasuni gore po mogucnosti c20 sad neznam i sve mi se mijesa novci nisu problem ajmo prijedlozi da vidim nes dobro da ide i da traje da vs vidim sta mislite italkit mozda neki gore nije skupo 150 eura mozda neki strage6 haa..dajte neki kit di se moze staviti roost zaljubio sam se u taj auspuh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju