Tehnički kutak > Tuning skutera
malaguti f15 projekt
marin18:
opec ces se kako god posto vidim da nemas iskustva a radis takav setup....neznas u sta se upustas...je znas upsce koja je trajnost?Traje malo i kad pro sve postela i sklopi...............
Drnda:
--- Citat: marin18 - 24 Prosinac, 2010, 15:46:23 ---opec ces se kako god posto vidim da nemas iskustva a radis takav setup....neznas u sta se upustas...je znas upsce koja je trajnost?Traje malo i kad pro sve postela i sklopi...............
--- Kraj citata ---
imao si?
ivanm:
kad mu zacvika bude skužio u kaj se upustio :laughing7:
Drnda:
sve zacvika, prije ili poslije, to je sve relativno.. ja npr sa jednim skuterom radim godisnje manje od 1000 km, kao stvoren za he setup.... zacvikao on ili ne, koliko god trosio, ja barem znam da imam pilu...
marin18:
--- Citat: Drnda-1 - 24 Prosinac, 2010, 15:47:20 ---imao si?
--- Kraj citata ---
ne ali znam dvoje ljudi koji su imali evo i mhr,i ja sam se prije tako zaletavo pa su mi ljudi objasnili neke stvari...nemoze takav tuning svakom u ruke,uostalom za postelat to je dug put treba imat iskustva to je sigurno i ako se vec tako nesto slaze onda je to za na stazu ili divljat vikendom i natrag u garazu...uglavnom nije za svaki dan i za neke dalje relacije....nek me neko ispravi ako sam sta krivo reko.........................
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju