Tehnički kutak > Tuning skutera

malaguti f15 projekt

<< < (4/7) > >>

marin18:
ti bi nesto da traje a radis tu neki high end tuning,to ti i nije bas neki recept za trajnost,a vec ako zelis nesto sta ide i traje sigurno duze nego neki evo sa c20 ili slicno,uzmi si due+ sa c16 spuhom,karb 19 bi ti bio dovoljan,radilicu imas dobru samo zamjeni lezajeve i semeringe,prijenos sredis kako treba po mogucnosti zamjeni polutke i stavi malo duzu getribu,na 4 5 milja zamjenis kariku,klip negdje na 10,full sintetiku trosi i trajat ce puno vise nego ovo sta si naumio, ali ipak ima tu stelanja i sarafanja....uostalom due i ako ti cvika napravis specijalu i deri...ako nemas iskustva sa takvim tuningom to ti nebi preporucio.... :icon_thumright:

aprilia area 51:
roost je vrag od spuha...kida doslovno sve...tako da neki slabiji kit malo bi ti se doslvno raspo...hehe....italkit i nije bas neki izbor...

od kiteva ja bi preporucio: metrakit pro race 2 , malossi MHR 2 , polini evo , ili 2fast.. :icon_tongue:

ali ako nisi bas iskusan nemoj...jel tu treba dosta zananja i iskustva...i uz to ti treba jos puno popratnih djelova...

a ak os da ide i da traje onda ovak nest:

due+ yasuni c16
due+ nardo
tpr+ yasuni c20
hebo manston replica + yasuni c16

eto neki malo jaci set upi a koji bi trebala trajat naravno uz to da su dobro ustimani i da su tu svi ostali odgovarajcui popratni djelovi...

foxer:
da a i ja sam malo za roost zapeo previse ova kombinacija mi se svada tpr+ yasuni c20 zo bi nekako islo i bilo bi sasvim ok tako da mislim da ce to biti zadnje sto ce biti a i istina nemam bas nekog iskustva prevelikog jos se ucim

foxer:
a vidim da je tesko nabaviti taj auspuh yasuni c20 pa kolko bi kostao novi i tpr iz ducana ili mozda nes polovno ako se nade

Drnda:
gle, stavi evo kit, jer tpr i evo nisu prevelika razlika.. a tpr neces tako lako naci
a evo mozes za male pare uzeti...  ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju