Općenito > Maxiskuteri
koji maxi skuter
Drnda:
--- Citat: mrcina - 30 Prosinac, 2010, 13:20:42 ---tu si u pravu ako je skut 250 verzija. ako je 500 onda se zna koji je problem benga u karteru.
--- Kraj citata ---
pa i na vxru toga ima, ima na svakom 4t uopce.... to je jer se skuter gazi na hladno....nista cudno
steeef:
--- Citat: Drnda-1 - 30 Prosinac, 2010, 13:22:34 ---pa i na vxru toga ima, ima na svakom 4t uopce.... to je jer se skuter gazi na hladno....nista cudno
--- Kraj citata ---
da,baš to..kaj se tiče prvih mastera,onih od 460cc bilo je nekih kvarova..čak i zaribavanja..al to je vjerojatno više greška vlasnika i održavanja.
ivanm:
evo uspjeli smo upaliti skuter nakon dužeg verglanja i čišćenja svječice... uglavnom solidan je, nije paljen od 6. mjeseca, treba ga oprati i malo poštelati i bude ok..
oki1983:
hvala ti jos jednom,evo dosao doma,bio napumpat gume,117kmh nisam imao vise ravnice a i pijesak je po cesti(tako kaze onaj digitalni pokazivac),nasuo sam antifriz,ali stari nisam ispustio,ne mogu vidjet gdje je onaj saraf koji se odsaravi,mislio sam skinut crijevo,ali preumoran sam za te egzibicije!
ivanm:
pa koliko je falilo antifriza?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju