Općenito > Maxiskuteri
koji maxi skuter
smart bbb:
beverly , x9 i nexus ,sva tri su dobra ,beverlya ima sused i mislim da je x9 i nexus bolji za dulja putovanja,ja bi uzel nexusa
Drnda:
--- Citat: ivanm - 28 Prosinac, 2010, 22:02:34 ---došli s kopijom ključa i bum..
--- Kraj citata ---
nisu dosli.. cudne mi okolnosti te krajde jer je ispred fast fooda bio... preko noci mu ostao jer se on napio a bila kisa...
uglavnom, valjda ce se nesto rijesiti... on je imao oba kljuca, a kod je kljuc... jos je i zakljucan volan, do sada nigdje ovdje nije ukraden skut ili auto pa mi je jako to cudno
matavxr200:
--- Citat: Drnda-1 - 28 Prosinac, 2010, 22:01:16 ---ja nasao frendu sa kappa koferom i 4roadom vxr regan godinu dana za 5900, kupio ga ima 2 tjedna, maloprije mi javio da su mu ga maznuli da sutra ide u murju,. :sad3:
--- Kraj citata ---
a otkuda su mu ga ukrali ?
Drnda:
blace.. ovdje blizu opuzena i metkovica, odmah pri moru... ma malo mjesto, nema tu dolaska stranih ljudi, samo su lokalni tu, zato mi i je cudno jer mjesto ima 500 stanovnika mozda
matavxr200:
--- Citat: Drnda-1 - 28 Prosinac, 2010, 22:22:01 ---blace.. ovdje blizu opuzena i metkovica, odmah pri moru... ma malo mjesto, nema tu dolaska stranih ljudi, samo su lokalni tu, zato mi i je cudno jer mjesto ima 500 stanovnika mozda
--- Kraj citata ---
kupi za malu paru motor , i sad mu ga ukradu baš šteta :(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju