Općenito > Maxiskuteri
koji maxi skuter
Mr J:
--- Citat: mrcina - 23 Prosinac, 2010, 13:42:43 ---ja sam od karlobaga preko plitvica karlovca jaske do zagreba roknuo u komadu osim tankiranja koje ne računam i nije me niš boljelo. e neki če reči kad imaš fotelju. e jebiga ja sam si kupio fotelju za gušt a neki su uzimali brzince pa im je kičma na pet do dvanaest i boli dozlaboga.
kad si u društvu onda je i vožnja drukčija i više je stajanja i vozi se malo brže a kad je dvoje na motoru nema ono idem što prije da prođem određenu dionicu, tu se gušta udvoje.
--- Kraj citata ---
eh Mrc nije isto kada ti sjediš s mekanom guzom na mekanom sjedalu i kada sjedi netko s malo tvrđom guzom :)
osobno bih preporučio skuter s većim kotačima ako će služiti za putovanja i obavezno kofer s naslonom za suvozača. Kažu da Beverly ružno izgleda s velikim vizirom ali taj vizir nudi ogromnu udobnost pri vožnji - zaštita od buke, vjetra, hladnoće... neprocjenjivo!
Drnda:
ja osobno bi uzeo nexusa, meni je udoban, bolje ide od ostatka konkurencije piaggio... lezi super na cesti, ima dosta mjesta pod sicem, stavis kufer i na putovanje, a po gradu skines i sve 5, a i najljepsi mi je od konkurencije..
steeef:
--- Citat: Drnda-1 - 26 Prosinac, 2010, 12:12:20 ---ja osobno bi uzeo nexusa, meni je udoban, bolje ide od ostatka konkurencije piaggio... lezi super na cesti, ima dosta mjesta pod sicem, stavis kufer i na putovanje, a po gradu skines i sve 5, a i najljepsi mi je od konkurencije..
--- Kraj citata ---
i moj odabir bi pal na nexusa ali.....500cc ;)
Mr J:
--- Citat: stefek - 26 Prosinac, 2010, 12:27:44 ---i moj odabir bi pal na nexusa ali.....500cc ;)
--- Kraj citata ---
do 2000€ :happy8:
osobna preporuka Beverly 250 - golf
steeef:
--- Citat: Mr J - 26 Prosinac, 2010, 12:31:29 ---do 2000€ :happy8:
osobna preporuka Beverly 250 - golf
--- Kraj citata ---
pa videl sam ih i po 16000kn...
rekel sam da bi to ja napravil,hehe
il beverly 500...njega sam skoro bil i uzel,hehe
Navigacija
[0] Lista Poruka