Tehnički kutak > Tuning skutera
Prevelika potrosnja
Mr J:
--- Citat: replcnt - 21 Studeni, 2007, 23:56:15 ---heh, meni isto, pun k trosi, nekih 6 litara, a jebga,šta sad, manja dizna, losije performanse!
ej mr Đej, kakav je to vakum ventil?? to ono pored pumpe za gorivo???
--- Kraj citata ---
Vakuum ventil se nalazi na najnizoj tocki rezervoara ako je rezervoar iznad razine karburatora, ako nije onda ima jedna posuda manja koja je iznad razine karburatora i onda je na njenoj najnizoj tocki vakuum ventil (cisto radi gravitacijskog pada). Onda mora biti pumpa koja ce pumpati gorivo iz rezervoara u tu posudu, sa vakuum ventila idu 2 cjevi jedna je za vakuum i spaja se na karburator ili na prirubnicu ili na blok a druga je gorivo i ide na karburator.
Kada se stvori potlak onda djeluje na vakuum ventil i potece gorivo inace ako nema potlaka ili "sauganja" onda gorivo ne smije curiti... jednostavno ako motor ne radi otpojis crijevo od goriva i kada izadje gorivo koje je bilo u crijevu vise ne smije curiti...
zikihos:
meni nije jasno kako vam moze trositi 6 litara, pa i 4.3 litre su previse.
meni je 3 litre, krajnja s autom 75.
jedino ako imate kit od 100cc onda je 6 litara cak i ok :toothy3:
igor.sb:
--- Citat: replcnt - 21 Studeni, 2007, 23:56:15 ---heh, meni isto, pun k trosi, nekih 6 litara, a jebga,šta sad, manja dizna, losije performanse!
ej mr Đej, kakav je to vakum ventil?? to ono pored pumpe za gorivo???
--- Kraj citata ---
lol
ti si stavio gljivu koja dizna btw
a ovo manja dizna losije performanse ti to samo mislis....ja osobno mislim da takve stvari ne postoje, pravinlo postelan karb a rezultat su performanse
SlowRider:
--- Citat: zikihos - 22 Studeni, 2007, 01:33:03 ---meni nije jasno kako vam moze trositi 6 litara, pa i 4.3 litre su previse.
meni je 3 litre, krajnja s autom 75.
jedino ako imate kit od 100cc onda je 6 litara cak i ok :toothy3:
--- Kraj citata ---
Za serijalu jest malo previse 4.3, ali uzmi u obzir da malo bolje ubrzavaju.
MARINO:
za sve ostalo tu je marino koji se ne zali na potrosnju od 10l :laughing7:s gljivom...traktorski zvuk i jebacko potezanje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju