Općenito > Generalno o skuterima

SASCH SX1

<< < (5/6) > >>

neven92:
ne...ak je sve cisto i dobro postelan karburator,on kolko god odvrnes gas treba normalno radit...bez gusenja...

ddarkok:
evo nađoh još jedan kvar,naime kurblu kad nagazim samo prokliže,izgleda da su zubci unutra otišli,izlizali se...jel to problem popraviti i jel skupo?

Drnda:
nije, pa kompletno deklo sa mehanizmom se nadje za 100 kn  :laughing7:

neven92:
ili nađes zeljeznu kurblu ak trenutno imas aluminijsku,i zavaris i nemas vise brige da ce proklizat...ja sam svoju zavario i vec godinu dana bez problema...

Biker(ss):

--- Citat: ddarkok - 21 Prosinac, 2010, 21:24:30 ---kako rekoh već u temi za nove čalnove imam ga tek 10 dana i prešao sam 17 metara s njim :toothy11: ne znam o njemu ništa,općenito ti dvotaktni tosteri me zbunjuju! upalim ga,radi ok,dodam gas trećinu,radi ok,dodam gas do pola,kao da ga netko za gušu uhvatio...udavi se i ni makac s mjesta,gas do kraja,skoči ko jarac i odeeeee.
--- Kraj citata ---

haha koji si ti car, koji uvod hahah XD  :toothy9:
gle..svaki 2t kada je hladan ne moze normalno raditi, mora se fino zagrijati...tak i moj. Upalis ga hladnog i kad dodas gasa zgusi se...onda cekas da odradi svoje, da se smanji ler gas...onda kad das puni gas ide al dimi, pa kada se jos zagrije sve 5...btw to s kurblom, slucaj ko kod baotiana?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju