Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

moja nova beba...ROXX...:D

<< < (20/36) > >>

aprilia area 51:
da...bila su vez izrezana... :toothy3:

--- Citat: mario_f15 - 27 Siječanj, 2011, 20:27:35 ---odi u neku tiskaru i to je to!

lijep je rox!  :headbang: :headbang: samo polako bice to pic pic.. ;)
ako budes trebao jos paste javi se ! :)
bilo bi dobro kad bi si nabavio i plave krede , mislim da bi dobio jos veci sjaj...sto se tice poliranja...  :glasses9:

--- Kraj citata ---

a polako ide...a neznam razmisljo sma uzet sad te krede i nasavke za buslicu pa jos sa time preci...s onim krpicama...to bi dalo jos dosta sjaja...

mario_f15:

--- Citat: aprilia area 51 - 27 Siječanj, 2011, 20:37:52 ---da...bila su vez izrezana... :toothy3:
a polako ide...a neznam razmisljo sma uzet sad te krede i nasavke za buslicu pa jos sa time preci...s onim krpicama...to bi dalo jos dosta sjaja...

--- Kraj citata ---
dobio bi vise sjaja sigurno.....i pasta se nakon nekog pranja ispere.... dok kreda zastiti i ostaje tako sjajno...  :icon_thumright: :icon_thumright:

Ivan_drifter:

--- Citat: mario_f15 - 27 Siječanj, 2011, 20:40:34 ---dobio bi vise sjaja sigurno.....i pasta se nakon nekog pranja ispere.... dok kreda zastiti i ostaje tako sjajno...  :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
u jbt mario pa ti si ziv:D ja vec mislio da ti dopizdio forum!:D..... plava kreda ima plus i s moje strane! pametno zboris!, da clan runnerr  radi i jeftin je pito sam ga za spedfighta naljepnicu reko je 10 kn samo mjere treba:D heh

IGi-AeroX:
sve je to super al ga nemogu nac..
napisi kako ide pravo ime?

aprilia area 51:
ma proci cu to sve s onim nastavcima za buslicu i s kredom...a dekla su obojana u crno...

eo ti taj clan:

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?action=profile;u=2774

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju