Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

moja nova beba...ROXX...:D

<< < (27/36) > >>

aprilia area 51:
stavio bi ali kad sam podigo motor i sad se makina primakla stelu i nemogu uglavit airbox nikak mogu onak bocno ali onda mi nestane maska...nist pobat cu jos malo iglu dirat...jer sto se tice dizne mislim da je to to jer smjesa je koliko toliko ok...

a za oprugice kazes znaci crvene iz malossi pakiranja

aprilia area 51:
eo malo updatea...

to sa gusenjem je rjeseno...smjesa je boje kave znaci taman kaka treba biti...

stigo je sic suvozaca presvucen u kozu, stigle gume obadvije dunlop d207 rs nisu nove ali su doslovno kao nove vozene 2 3 tisuce km max, i eo i maske su sve gotove s rezanjem i napola sam sa smirglanjem maski...

i danas sam radio home made drag volan...danas je samo odrezan i zavaren ovaj drugaci...sutra nastavljam treba fino obrusit var i osmirglat ga komplet i obojat...ja sam zadovoljan kako izgleda taman fino prati liniju maske i sve fino stima i odgovara...

eo slike:
http://img850.imageshack.us/g/p3102618.jpg/

Jump33r:
Samo rizi brajo...  ;D
Pretpostavljan da neces stavljat onu sipku priko volana?.. Jel volan od njega ili nekog drugog motora?
Bit ce to dobro kad se pitura,samo tako nastavi.  :icon_thumright:

aprilia area 51:
necu stavljat sipku niaku...samo treba sredit var i obojat...pa doljni dio je od seriskog pa sam ga tu odrezo i zavario ovaj volan...to sam imo neki kod kuce koji mi je taman odg duzinom i oblik lijep...a tu kad izbrusim var i obojam tu na sredinu jos vjerojatno stavim onaj koso sat ili obrtaljku...

aprilia area 51:
e sta kazete sta je bolje...da stavim crnu ili chrom bocnu nogaru...i razmisljo sam mozda ove maske koje su bijele bacit u mat crnu...tako da bude crno-narandžasti i felge polirat...

pa sta vi mislite sta je bolje ova kombinacija koja je ili to sa crnim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju