Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

moja nova beba...ROXX...:D

<< < (23/36) > >>

danc00:
Pazi da se ne ubiješ s tim negdje, ne valja ni kad je previsoko  :toothy12:

aprilia area 51:

--- Citat: danc00 - 18 Veljača, 2011, 21:21:00 ---Pazi da se ne ubiješ s tim negdje, ne valja ni kad je previsoko  :toothy12:

--- Kraj citata ---

--- Citat: wonderkid - 18 Veljača, 2011, 21:11:45 ---u j****ti sta si ga podigao u zrak :toothy12:

--- Kraj citata ---

hehe...sta ja znam meni je sad sve taman i sic i volan i sve mi je sad nekak u voznji bolje i preglednije...kad je bio onak seriski bio mi je nekkak nizak osjeco sam se kao u loncu da sjedim sve iznad mene...a motor se s tim distancerom dobro ponasa...nebaca me onako u krivini kao sto su neki znali kad je distancer mal prevelik...meni je sve ok...i nesmeta mi nist u voznji...

slikat cu sutra distancer pa cu stavit sliku da vidite da uopce nije velik...

Ivan_drifter:
svi vicu da ti je veliki a ti vices nije:))......sta se zalis primi pohvalu ja mislim da je taman:D :dontknow: :dontknow: :laughing7: :laughing7:

fleky911:
ja isto msm da je taman :D
nego sa ćim si rezo plastike?

aprilia area 51:
hehe...plastike sam narto na njima prvo s markerom kako sam htjeo onda zaljepio traku po crtama da bude 100 posto ravno...i onda busilicom sve razbusio do rubova i onda rubove sredio lijepo sa turpijama...i na kraju sam onako sa finom turpijom uspicio vrhove i kutove s trokutastom sredio...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju