Tehnički kutak > Injection

Ditech ponistavanje grešaka

<< < (2/6) > >>

jole098:
E a kak se uđe u taj dealer mod???

jgrcevic:
Nabavio sam novi ECU, sad se događa sljedeće.... dobiva gorivo, skinuo sam komplet onaj dio gdje je zeleni injektor, sprica maglu sve super, ali neće upalit... gledao sam svjećicu ima iske sve ok...... a kada inekcijom uspricam kroz usis gorivo, upali i radi....

ima li netko kakvu ideju? neznam vise sta da radim, ak nist zapalit cu ga... :angry9:

Iwo SR Tuono:
možda naizgled ima iskru

jole098:
Ček tebi ovo kučište s zelenim injektorom šprica u magli il???http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRBVE6mbJv8D4dLbakQWkS5M3l9AQwHY7pb3GdkN4lE_KoAB-UX....Vidiš ja kad skinem ta dva šarafa, i verglam taj zeleni inektor šprica kao igla onako tanka crtica u onaj plavi injektor....MOžda je sad greška kod tebe ili kod mene al moj radi i jako dobro ide...Ja mislim da ti je zeleni zaštopan...Al nezz nerazumijem se još toliko u te inejktore..

jgrcevic:
A kako da provjerim taj zeleni injektor?? ja sam ga spajao na 12V i radi, e sad nisam siguran dali mu sami ECU daje impuls, kako to provjerit, jer se bojim da nije mozda problem u samoj instalaciji....

Jel zna netko princip na koji injktor određuje količinu goriva koju treba ubrizgat... kontam da mi nije greška na onom sklopu gdje je gas, pa da zbog toga nedaje gorivo sa injektora..... nezzzz.. vise dalje blokirao sam...... :( :( :(

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju