Ostalo > Motocikli
Dajte mi mišljenje o ovom motoru
cvajko:
al ja sam motor kupia i vozin se kad ocu di ocu, nikad nista nisan nisan taka na njemu i ne mislim se oce mi stat, i eo vjerojatno proda u rogoznicu za 27 000 ( Danijel Golubovic se lik zove )momak mi dolazi za koji dan, pa cu po novu r6 jeej :headbang:
pixa.93:
--- Citat: Jump33r - 20 Prosinac, 2010, 18:56:16 ---Zamisli face sta izvali : Je ono legendo prvo cu ti dat pare pa mi ga ti onda daj da ga proban.. ;D :binkybaby:
Ako je motor odrzavan motor sigurno vridi ove pare... ali odma vidis da je kemijano nesto :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ko mu prvo bude dao pare pa onda iso probat.mislim ono koma :toothy10: :toothy10:
fatal1ty:
--- Citat: cvajko - 24 Prosinac, 2010, 08:18:29 ---al ja sam motor kupia i vozin se kad ocu di ocu, nikad nista nisan nisan taka na njemu i ne mislim se oce mi stat, i eo vjerojatno proda u rogoznicu za 27 000 ( Danijel Golubovic se lik zove )momak mi dolazi za koji dan, pa cu po novu r6 jeej :headbang:
--- Kraj citata ---
eto,nikad ništa nisi taknuo,znači mjenjanje klipa/karika je neminovno pošto se svakih otprilike 8000km otvara makina da se to riješi...enivej i u manualu piše da se onda mjenjaju karike tak i tak.Znači čovjek ima dodatni trošak čim kupi motor praktički.Stat će on kad tad ak se ne otvara, a naravno da se nebrineš oće ti stat, nebrinem se ni ja za svog,znam koji su intervali mjenjanja dijelova i to je to,idem gdje hoću i vozim se kak hoću,razvrtavao sam ga prek 13500 i skinuo cilindar,sve ko novo.To šta je tvoja mašina 2008g nije nikakva garancija da neće stat,to je cvajo 125,tu nema pameti.
Drnda:
fatality je posve u pravu...
Nix666:
opet ja :toothy3:
gledajte na što sam naišao
2007. 13000kn???? hmm
http://www.auti.hr/motocikli/motocikli/oglas-824586/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju