Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoc oko multivara!!! HITNO!!!!

<< < (8/9) > >>

steeef:

--- Citat: stjepan - 22 Prosinac, 2010, 14:29:25 ---izdrži al poćne rondat....koda kosiš travu u deklu... :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
to možda na pežou..
u ovom slučaju su mjenjane preventivno,još su bile ok i uporabljive,nikakvo rondanje.

Drnda:
ma i na pezou i piaggu, meni drze 2500 km i mijenjanje jer dobiju lufta i zvone, rolice vec dobiju ostecenja, na 5k ih mijenjam jer postaju lagano kockaste.. polini klizaci na multivaru su mi trajali preko 5 tisuca, prodan je skut sa njima, a presao sam preko 7 tisuca od kada sam ih stavio i ni tragu luftu ikakvome

steeef:

--- Citat: Drnda-1 - 22 Prosinac, 2010, 14:38:51 ---ma i na pezou i piaggu, meni drze 2500 km i mijenjanje jer dobiju lufta i zvone, rolice vec dobiju ostecenja, na 5k ih mijenjam jer postaju lagano kockaste.. polini klizaci na multivaru su mi trajali preko 5 tisuca, prodan je skut sa njima, a presao sam preko 7 tisuca od kada sam ih stavio i ni tragu luftu ikakvome

--- Kraj citata ---

drndić ja za polini speed govorim ;) sa polini klizačima i rolicama

PanTheR_oo7:
Stavio sam nov Multivar sa 7,2 rolnama sto su dosle uz njega i nakon oko 4-5 hiljada km vec su bile dobro poderane / podsjecaju na one "D style", a klizaci su uredu.

ivanm:
novi multivar ždere role jer ima grube kanale... meni je prestao tek kad sam ispolirao kanale..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju