Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoc oko multivara!!! HITNO!!!!
animatrix:
ma koji god uzeo bolji je od serijskog, a poslije ili nek uzme samo pomicnu polutku za mina ili obje polutke od morinija i imat ce dobar prijenos
stjepan:
--- Citat: stefek - 21 Prosinac, 2010, 12:19:52 ---dej malo argumentiraj zakaj je malossi bolji od polinia?
imal si oba na skuter,isprobal?
--- Kraj citata ---
dečko... slušaj isprobo sam sve to, tak ako te nešta zanima pošalji mi na pm...aj da ti objasnim polini nije živ u samom startu...mislim je al za razliku od malossi-ja je ravna 0...malossi bolje potegne u startu a polini onak sporije al nije loše ni uzet polini..trošenje rolica, slidera je znatno veće kod multivara, a polini slabije troši rolice i bolja mu je završna obrada...
steeef:
toe već odgovor..
nebi se složil dae polini nula na startu naspram multivara...ima razlike al ne tolke..
meni se pokazal zahvalnii polini i na pedesetkama i na spu i na vxru..
čak i krajnja je bila veća s poliniem.
CoK:
--- Citat: stjepan - 21 Prosinac, 2010, 17:46:18 --- dečko... slušaj isprobo sam sve to, tak ako te nešta zanima pošalji mi na pm...aj da ti objasnim polini nije živ u samom startu...mislim je al za razliku od malossi-ja je ravna 0...malossi bolje potegne u startu a polini onak sporije al nije loše ni uzet polini..trošenje rolica, slidera je znatno veće kod multivara, a polini slabije troši rolice i bolja mu je završna obrada...
--- Kraj citata ---
to si trebao odmah napisati :icon_thumright:
edo haker:
ovdje ima dobar savjet , bolje je bilo koji od serijskog...ja sam sebi nabavio rabljeni i zbilja je nebo-zemlja razlika serijski-multivar... maknula se rupa, dobio bolji start i vecu krajnju brzinu....nisam probao drugi variomat ali ovaj mi je cisto oke...
probaj hebu hvale ga !
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju