Tehnički kutak > Tuning skutera

nardo il yasuni c16 za due + ??

<< < (8/17) > >>

gumy:
pa razmisli malo.
prepraviš serijski nosač mašine i daš nekom majstoru da ti povari to
za prirubnicu ti treba komadić cijevi i komadić aluminija za postolje
oko distancera imaš malo više posla i treba ti malo veći komad aluminija

na piaggio mašini to ništa ne treba jer nosač mašine ide od dole i nesmeta

domagoy 46:

--- Citat: gumy - 19 Prosinac, 2010, 19:06:03 ---pa razmisli malo.
prepraviš serijski nosač mašine i daš nekom majstoru da ti povari to
za prirubnicu ti treba komadić cijevi i komadić aluminija za postolje
oko distancera imaš malo više posla i treba ti malo veći komad aluminija

na piaggio mašini to ništa ne treba jer nosač mašine ide od dole i nesmeta

--- Kraj citata ---

da,al opet nemam ideje kako da to sve uradim,jel mi mozes poblize objasnit ?

gumy:
pa pogledaj na netu kak to izgleda pa vidi

Crazy Kuree:

--- Citat: domagoy 46 - 19 Prosinac, 2010, 18:45:34 ---onda sigurno uzimam c16...jer zelim izvuć max iz kita i stavit cu jos nov klip i kariku.....jos se mislim koju gljivu da stavim,ihtio bih je staviti onako da se vidi iza točka?kako da to izvedem... ::)
i moram prodat svoj yasuni r i pokusat nac polovan c 16,ako ne nađem onda cu novog uzet  ::) ???

--- Kraj citata ---
Zašto novi klip ako je stari ispravan? radije uzmi samo novu kariku oko 120kn je, sa klipom od due+ nikad neznaš na čem si, možda može taj stari izdržat više km nego novi, nikad se nezna. Što se tiče home made nosača, radije daj 50 eur za stage6, imam ja seriski prerađeni i jako brzo odu seleni pa skače blok ko lud, a onaj od stage6 je predobro napravljen, mašina bolje stoji i manje skače nego sa seriskim novim

domagoy 46:

--- Citat: Crazy Kuree - 20 Prosinac, 2010, 04:00:16 ---Zašto novi klip ako je stari ispravan? radije uzmi samo novu kariku oko 120kn je, sa klipom od due+ nikad neznaš na čem si, možda može taj stari izdržat više km nego novi, nikad se nezna. Što se tiče home made nosača, radije daj 50 eur za stage6, imam ja seriski prerađeni i jako brzo odu seleni pa skače blok ko lud, a onaj od stage6 je predobro napravljen, mašina bolje stoji i manje skače nego sa seriskim novim

--- Kraj citata ---

ma vidjet cu......vjerovatno cu uzet taj nosač od stage 6

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju