Općenito > Propisi

Zaustovila me bez vozacke

<< < (4/28) > >>

AndrejCF:
Meni na ku**c idu mulci, tatini sinovi s preradjenim, skupim, skuterima, bez vozacke.
Tome bi uzeo skuter, stari bi mroao platiti kaznu, stari bi isao na dobrotvorn irad, skupljo bi smece u centru grada, a malome bi zabranio polaganje za bilo koju kategoriju na 5 godina od kada napuni 18.

BilyPiton:

--- Citat: AndrejCF - 19 Prosinac, 2010, 13:56:51 ---Meni na ku**c idu mulci, tatini sinovi s preradjenim, skupim, skuterima, bez vozacke.
Tome bi uzeo skuter, stari bi mroao platiti kaznu, stari bi isao na dobrotvorn irad, skupljo bi smece u centru grada, a malome bi zabranio polaganje za bilo koju kategoriju na 5 godina od kada napuni 18.

--- Kraj citata ---

moj frend se boj s automatikom vozit  :icon_biggrin:

Jump33r:

--- Citat: AndrejCF - 19 Prosinac, 2010, 13:56:51 ---Meni na ku**c idu mulci, tatini sinovi s preradjenim, skupim, skuterima, bez vozacke.

--- Kraj citata ---

Ma da.. ::) Sta si ti ljubomoran sta ti nemas skupe i preradene skutere...  :icon_tongue:  :binkybaby:

3alfa3:

--- Citat: www.ubizec.com - 19 Prosinac, 2010, 13:40:11 ---kad bi to tak alfa gledali kolko  ljudi pijanih sjeda za volan a ima vozačku to je gore nego da neko bez vozačke trijezan vozi :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Da se razumijemo - sve te prekrsaje treba kaznjavat.
Sad kad smo to rijesili, mogu se i ne mogu slozit s tobom. Nije isto imat 0,55 alkohola u krvi kao i 2 i vise promila. Vjerujem da je iskusan vozac do 1 promil sigurniji na cesti nego neko ko nema vozacku i neiskusan je. Ako nista drugo, barem zna pravila prometa. Ali ponavljam, sve to treba kaznjavat.

I ja bi na svakoj voznji motorom trebao dobit kazni preko 20.000kn (i bitno vise), ali necu kukat ko neka baba ako me uhvate i kazne  ;D

BilyPiton:
ima bar na slici tt-a ak nis drugo :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju