Ostalo > Motocikli
2008. YAMAHA YZF R6
zip boi:
--- Citat: massi - 29 Prosinac, 2010, 19:54:36 ---da i sta oces sa time reci da svako ko sjedne na veci motor treba si kupit rs ili sta
frend mi ima od 18 god r1 sad ima 20 i jos nije nit pao nit nista
dobro je reko tip gore u postu treba pamet u glavu i normalno se ponasat a iskustvo ce doci sa vremenom jer nema svako sa 20 god da si prvo kupi nekog prdekana od 125 koji cijelo vrijeme zaribava i onda to prodat pa kupovat jace a kad gledas koliko bacis para u neku rs-ku ili tako nesto mozes si kupit dobru sportivu ili eventualno prije sjedanja na r-a uzet neki nejked za nove vozace koji nikad nisu sjeli na motor veci od 50 ili 70cc
a za padanje ja neznam jos niti jednog ko nije pao u roku 4-5 god sa motora tako da barem jednom padnes sa motora nemoras ti bit kriv
ali desi se jer ostali sudionici ne paze nikako pogotovo di ja zivim
--- Kraj citata ---
momče onaj ko sa 18-20 godina ima i za registraciju R1 ima sigurno i za 125ccm neki 2t ili ako mu se ne šarafi 4t ,pameti u glavi imamo svi ali nitko nije rođen pametan :icon_thumright: ps: imaš mz po oglasnicima za 1000 kn pa uči vozit pozdraf!
massi:
--- Citat: zip boi - 30 Prosinac, 2010, 19:54:11 ---momče onaj ko sa 18-20 godina ima i za registraciju R1 ima sigurno i za 125ccm neki 2t ili ako mu se ne šarafi 4t ,pameti u glavi imamo svi ali nitko nije rođen pametan :icon_thumright: ps: imaš mz po oglasnicima za 1000 kn pa uči vozit pozdraf!
--- Kraj citata ---
momce ja vozim motore takorec od rođenja nisam neki iskusan u tuningu 50 ili 70cc zato sam i ovdje i pitao sam određene clanove i zato im veliko hvala
a ja necu kupovat neke mz-e jer vozit znam a dok određeni motor uhvatis u ruku treba ti parsto kilometara i da ga imas svaki dan doma
ps nisam reko da su svi rođeni pametni ali za neke niti nije veci motor
i da r1 je dobio na poklon od starog a za regu,gume i servise decko sljaka cijelu godinu jer mu stari neda nis para
nego mu je reko nek se snađe eto toliko od mene i pozdrav i tebi
Luksy:
--- Citat: massi - 30 Prosinac, 2010, 21:34:20 ---momce ja vozim motore takorec od rođenja nisam neki iskusan u tuningu 50 ili 70cc zato sam i ovdje i pitao sam određene clanove i zato im veliko hvala
a ja necu kupovat neke mz-e jer vozit znam a dok određeni motor uhvatis u ruku treba ti parsto kilometara i da ga imas svaki dan doma
ps nisam reko da su svi rođeni pametni ali za neke niti nije veci motor
i da r1 je dobio na poklon od starog a za regu,gume i servise decko sljaka cijelu godinu jer mu stari neda nis para
nego mu je reko nek se snađe eto toliko od mene i pozdrav i tebi
--- Kraj citata ---
kad bi bar meni tajo poklonija r1 di bi mi bija kraj :toothy9:
wonderkid:
u 5 grabili ili plotu ;D ;D
Faba:
--- Citat: wonderkid - 31 Prosinac, 2010, 01:24:17 ---u 5 grabili ili plotu ;D ;D
--- Kraj citata ---
dio u grabi,a dio na plotu :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju