Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox tuning

<< < (20/25) > >>

marin:
ma sam sam štel biti ziher nije da nisam vama vjerovao,samo nisam htio da kad ću za 2-3 mjeseca ić slagat dijelove da ispadne zajeb!

inače u subotu idem po kit,frgu,remen i vario, sad sam da pitam veličina dizne dal da uzmem 80,90 ili nekaj između i koju svečku iridium ili platinum!

Delta kuplung i gljivu nemaju pa ću morat naručit,spuh sam našao nardo pa bum po njega išao iza nove,sje..li me ovi praznici tj kupovina poklona pa sam malo kratki ovaj mjesec,a buuuu :angry7:

marin:
Hello,

Sorry kaj otvaram ovak stari topic,ali vrisnuo mi je komp bio,pa sam zaboravio pass i tak,uglavnom evo mali update glede u svez žute pile,dakle 85% djelića je tu i samo se čeka istek garancije i ide na sastavljanje!
Dijelove koje sam nabavio su sljedeći;

Malossi kit 70 ccm
Dellorto frga 19 cm
Malossi multivar
Malossi remen od kelvara
Auspuh je TOP-ov Nardo

E sad još samo gljiva,kuplung (delta ),ležajevi i mali je ready to go!

3alfa3:

--- Citat: marin - 02 Ožujak, 2008, 17:44:53 ---Dijelove koje sam nabavio su sljedeći;

Malossi kit 70 ccm
Dellorto frga 19 cm
Malossi multivar
Malossi remen od kelvara
Auspuh je TOP-ov Nardo

E sad još samo gljiva,kuplung (delta ),ležajevi i mali je ready to go!
--- Kraj citata ---

Mislim da nije dobro pogodjen spuh i kit (ako se radi o Malossi Sport kitu - gus). Meni je Nardo i MHR Repliku kit tjerao u okretaje na kojima je vec bio primjetan gubitak snage. Za tvoj kit bi idealan spuh bio RS70, Yasuni R, Stage 6 PRO....

marin:
nije sport,mhr je,a gle tak i onak sam se ravnao po preporukama foruma više manje i ono kaj sam se okolo raspitivao...uostalom vrijeme će pokazati ;D

3alfa3:

--- Citat: marin - 02 Ožujak, 2008, 18:04:39 ---nije sport,mhr je...

--- Kraj citata ---

MHR ili MHR Replika?
U oba slucaja ti treba jaca radilica. A u slucaju MHR-a i veci fergazer, a ni bolji spuh nebi bio naodmet jer je MHR spada vec u race kiteve.
Btw, znas li kolika je trajnost MHR kita (ako si njega nabavio)?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju