Tehnički kutak > Tuning skutera
aerox tuning
marin:
upravo zbog toga što sam nov u tome sam se i obratio vama da ne srljam u nešto što neznam,malo sam čitao po vašem forumu pa sam se zato i izainteresirao za mid race klasu,ali da ponovim nov sam u tome svemu tako da su svi prijedlozi i sugestije dobrodošli!
kaj se tiče predstavljanja obavim to tokom dana....
ChRiStIaN:
a nije neka velka jako razlika u performansama između sport/base i midrace-a...a midrace je skupa ko vrag...raije pikni malossi sport 70, malossi multivar, lasera ili tecnigasa i to je to...jos bolje yasunija...karb ti nije potreban veci za tu klasu, a za midrace 19, najmanje 17,5
MARINO:
momak samo pomalo...prvo neki spuhic,variomat,pa onda ce ti to jedno vrijeme bit dovoljno brzo pa onda kit i tako,sve pomalo..
P.A.L.A.C:
--- Citat: KicHo7 - 20 Studeni, 2007, 14:33:31 ---a nije neka velka jako razlika u performansama između sport/base i midrace-a...a midrace je skupa ko vrag...raije pikni malossi sport 70, malossi multivar, lasera ili tecnigasa i to je to...jos bolje yasunija...karb ti nije potreban veci za tu klasu, a za midrace 19, najmanje 17,5
--- Kraj citata ---
hehe prijatelju smijesno je ovo sto si reko. :jerk: :jerk:
veeelika je razlika izmedju midrace i base setupa, al sve ovisi kako je motor nastelan, tako da...
ChRiStIaN:
gle...vidio sam puno base setup skutera koji idu skoro ko midrace...razlike su minimalne, a kolko vise te midrace kosta, kolko manje traje? Dobro ustelani base je ko prosjecno nastelani midrace skoro... +-10 km/h...a kaj ti je to?! goli racku...jedino di se osjeti nekaj je ubrzanje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju