Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox tuning

<< < (9/25) > >>

Crazy Kuree:
lijepo lijepo samo umjesto c3 ležajeva c4 stavit (ako ćeš već stavit)...i sa radilicom dobivaš jaču predkompresiju sad koliko to osjetiš na performansama neznam ta radilica je valjda testiranada može radit do 13000 obrtaja normalno (tak piše) more ić i na više al nije preporučeno- to ti ništa ne znači al et toliko

PitBull Aerox:

--- Citat: Crazy Kuree - 06 Prosinac, 2007, 22:22:35 ---lijepo lijepo samo umjesto c3 ležajeva c4 stavit (ako ćeš već stavit)...i sa radilicom dobivaš jaču predkompresiju sad koliko to osjetiš na performansama neznam ta radilica je valjda testiranada može radit do 13000 obrtaja normalno (tak piše) more ić i na više al nije preporučeno- to ti ništa ne znači al et toliko

--- Kraj citata ---
ne osjeti ništa, i nije mu potrebna ni u kojem slučaju ako nece ic dalje od base setupa, to sam bezveze stavio, ak raspolaze s vise para, a sto se tiče ležajeva, moze ostavit i serijske jer je to ipak samo base, al radi sigurnosti a i kad vec sve mjenja i da mu se ne desi da nakon 7-8t km mora opet sve rasklapat nek stavi C3 ili C4, samo C4 je teško nać, a razlika je jedino u tome ako ti se c3 ili ti serijski raspadnu bacas blokove i kit u smeće, a sa c4 iliti teflonskim ti se to nece desit, ali c4 se stavljaju samo na race setupove, na nizim klasama, a pogotovo base nisu potrebni, ali stavi ako mozes nac, jos bolje...!

Crazy Kuree:
pa bolje stavit c4 uvijek jer su 250 kn tak nešta i pitaj malo palca kako je on najeb. sa c3 imo due+ i koliko puta ležajevi ošli samo zato jer nije imo gdje kupit c4 a nij emu se čekalo. i mislim da c4 nemogu na serijalu taksam čuo nešto do teflona. i ti znaš da se ništa ne dobije sa TP radilicom, ona je zapunjena a seriska nije i na malim stvarima se dobija neočekivano možda kad bi bila dva potpuno ista skutera sve isto napravljeno i podešeno a jedan sa seriskom a dr.sa ovom radilicom i dva vozačasaisto kila da bi ovaj bio brži ili startniji, nikad se nezna  :dontknow: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :icon_biggrin:

charnel:

--- Citat: Crazy Kuree - 06 Prosinac, 2007, 22:47:05 ---pa bolje stavit c4 uvijek jer su 250 kn tak nešta i pitaj malo palca kako je on najeb. sa c3 imo due+ i koliko puta ležajevi ošli samo zato jer nije imo gdje kupit c4 a nij emu se čekalo. i mislim da c4 nemogu na serijalu taksam čuo nešto do teflona.
--- Kraj citata ---

c4 skf ducan u zagrebu , blizu ciboninog tornja- 74 kn komad
imam ja na serijskoj radilici c4 (piaggio nrg)

gumy:
na malossi rhq radilici imam koyo c3 ležajeve već 5000km rade bez beda. Razletio mi se bio c3 ležaj na topovoj radilici koju sam imao prije i nikakve štete nije bilo na blokovima, jedino je malo uletilo u cilindar pa sam ga morao bušiti na prvu specijalu i novi klip i kariku stavljati.. sad sam si za neosa uzeo rms c4 ležaje, cijena je 190 kn u benconiju, zajedno sa semerinzima..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju