Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox tuning

<< < (7/25) > >>

igor.sb:
zalosno je sto dan danas 95% skuterasa vjeruju da se s kitom dobiva neka ogromna krajnja brzina

a kad ono auspuh manje vise za sve zasluzan...naravno u slucaju da se ne povecavaju polutke, prijenos i ostalo...ovo se odnosi na base prvenstveno

to su one spike..stavio sam rezu sad mi ide 90 po satu, a kad stavim base kit ici ce 120...da bas

marin:
i evo ga sad se opet vraćamo na početak,kao prvo ja sam bio naglasio da se baš i ne razumijem u tuning skutera zato sam se i obrati vama,kao drugo nisam mislio ić sutra tunirat skuter ( ništa prije proljeća ),a kao treće ja ne očekujem niti želim da mi skuter ide 120,ono kaj bi ja htio dobit je malo bolje ubrzanje i eventualno 10-20% veću brzinu,a na kraju krajeva ne pada mi napamet razvalit skuter niti se bezveze razbacivat lovom!

gumy:
zašto ne odmah stavljati kit na novi skuter? ovog roxa što vozim je prvo brat vozio, odmah je na njemu stavljen od 0km trophy, giannelli next i topov vario, skuter je napravio 5000 km bez ikakvih problema, onda sam stavio veći karb(mikuni20) i do 8500km bez ijednog otvaranja mašine, a onda su ležaji radilice počeli šuštati, pa sam ja izmjenjo sve ove djelove koje sad ima..

igor.sb:

--- Citat: marin - 27 Studeni, 2007, 09:06:08 ---i evo ga sad se opet vraćamo na početak,kao prvo ja sam bio naglasio da se baš i ne razumijem u tuning skutera zato sam se i obrati vama,kao drugo nisam mislio ić sutra tunirat skuter ( ništa prije proljeća ),a kao treće ja ne očekujem niti želim da mi skuter ide 120,ono kaj bi ja htio dobit je malo bolje ubrzanje i eventualno 10-20% veću brzinu,a na kraju krajeva ne pada mi napamet razvalit skuter niti se bezveze razbacivat lovom!

--- Kraj citata ---

ako mislis da te ja kritiziram...NE

ono sto sam ja napisao odnosi na phantoma

jer je rekao spuh ovo ono i na kraju ne dobijes nista

...i općenito govorim jer znam da su mnogi u zabludi

Crazy Kuree:
Kao prvo najbolje odma uzet sve djelove ako ne onda uzmi:auspuh,kit i karb.(ako je seriski 12) ne vrijedi riskirat. a to šta u nas većinom ljudi kupe sve čitav setup za midrace i stave ono ide duplo bolje već seriski i tak ostanu(nepoštelan) i onda dođe neko ko ja sa baseom prije izdere u startu pravo(replica u toga). isto kao i da golf2 gt i gti idu isto (naravno ako gti nešto fali). razlika je ogromna između base i midrace pogotovo ako se stavi(due+ ili neki jači midrace kao tpr,mhr...). Najbolje stavi base na početku kit,karb,auspuh,vario, taj se sport brzo zavoli i zanimat će te svašta ćeš kemiat (base nisu toliko osjetljivi),pa onda stavi neki midrace kadse uhodaš. Stavi malossi sport, nardo ili shot, 19 do 21,gljivu radi zvuka,multivar i dalje ak oš šta još... nardo i 21 karb jako dobro se poklapaju na midrace a isto tako daju puno bolje performance od zx i 17.5 na baseu. shot je 1300kn,multivar 450,karb.19il21 su oko 850, kit neznam isto kao ni gdje su takve cijene.malo duži odgovor al sve ti piše i sve objasnito

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju