Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox tuning

<< < (4/25) > >>

marin:
E to te ja pitam,tnx.....ak se još kaj sjetim pitam,znači piaggio dućani su najbolji za malossi,tnx!

franklin_sr:

--- Citat: KicHo7 - 20 Studeni, 2007, 22:57:36 ---
--- Citat: SlowRider - 20 Studeni, 2007, 16:59:47 ---
--- Citat: KicHo7 - 20 Studeni, 2007, 16:13:31 ---gle...vidio sam puno base setup skutera koji idu skoro ko midrace...razlike su minimalne, a kolko vise te midrace kosta, kolko manje traje? Dobro ustelani base je ko prosjecno nastelani midrace skoro... +-10 km/h...a kaj ti je to?! goli racku...jedino di se osjeti nekaj je ubrzanje...

--- Kraj citata ---

Sumnjam da si vozio midrace dok govoris da je razlika mala... :nono:

--- Kraj citata ---

vozio sam ...midrace runnera sam vozio...i sam znas kak je moj rox bio sreden a nije imao ni kit. Nije velka razlika

--- Kraj citata ---

e onda taj midrace nije bio naštelan ili tako neke slične stvari, nemožeš mi reći da malossi sport 70 ili naprimjer due+ da idu skoro isto....midrace je jako skup, i naravno bolji, ali zato za midrace treba imati znanja....

marin:
e ovak,zvao sam piaggio duč u vukovarskoj i oni vele ovak,malossi sport kit 1600, auspuh isto od malossia mislim da je lik rekao mr ali nisam ziher 1700,vario 500 kuna,remen 350 i frgić 550,e sad dali je to realna cijena ili se da nabavit i jeftinije,te kaj bi još uz to trebalo kupit da sve bude tip-top!

neer:
normalno da se da nabaviti jeftinije...osim ako prijedjes na ou opciju polovno rabljeno sto i nije tako lose...a sto ce ti malossi mhr  auspuh...skup  tebi nepotreban u ovom setupu ..uzmi nardo ili technigas nextr

gumy:
ako ćeš slagati midrace treba ti minimum 1000eura za djelove, plus tu ti je održavanje, a gledaj, ako se ne kontaš previše moglo bi biti puno više novaca, nije to samo staviti i da se vozi. najisplativije bi ti bilo neki base setup, kit auspuh i variomat, najviše dobiješ za uložene novce.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju