Tehnički kutak > Tuning skutera
malossi sport nakon 6t km
kos3:
Skinuo sam cilindar da pogledam u kakvom je stanju masina jer sam do sad vozio na onom originalnom karbu pa mi smjesa nije bila bas najbolja a na proljece ide gore pgbg 19 i yasuni pa da onda sve sljaka
Klip je bio sav crn i pun čađe i vidjelo se na klipu kako su karike par puta pustile kompresiju pa je bilo i crnila ispod njih ali i u utorima.
jos me zanima da li su mozda probili dihtunzi glave jer je crno s vanjske strane pogledajte na slici glavu i cilindar
da li treba prilikom svakog rastavljanja masine mijenjat i dihtunge
ivanm:
boljka kod 17.5 phva karba, smjesa je do pola gasa uvijek prebogata pa je klip uglavnom tamnosmeđ ili crn... sa dobro poštelanim karbom 19 budeš riješio taj problem..
brtve obavezno zamijeni..
kos3:
da li su na malossi sportu karike konusne ili su pravokutne i koliko km odprilike drzi onaj malossi iglicasti kaj se dobije s kitom
ivanm:
ovisi kako koje, ja sam vidio konusnih i pravokutnih... najčešće su konusne. .i svejedno je kako se stave, al ako vraćaš stare stavi ih kako su bile... karike bih ja mijenjao zajedno sa ležajčićem na 10000km... taj malossi ležaj je vrlo jak..
kos3:
e da znaci stare moraju ic kako su i bile a kaj ak neznam kak su bile hehe xD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju