Općenito > Propisi
Kupovina skutera od 50ccm i porezna???
ivanm:
policija ima evidenciju o vozilima i dozvolama i svim podacima a stanice za tehnički pregled imaju njihove ovlasti da popunjavaju knjižice i to je sve..
i nisu baš povezani, ako ti ne odeš npr sa novom knjižicom izdanom od strane STP u policiju po pečat, policija će u svom sustavu imati upisanog starog vlasnika..
stoput sam imao sranja dokazujući da sam prodao vozilo, jer su kazne dolazile meni sve dok nova prometna nije prošla kroz evidenciju policije..
stanice za tehnički pregled su privatne ustanove..
3alfa3:
Policija ih izdaje. Uostalom, samo treba procitati na koricama dozvole jer tamo to pise
To sto ih fizicki dobijes na tehnickom znaci samo da su ti naplatili tu uslugu. Ali i dalje se treba vracat u policiju po ovjeru dozvole
BilyPiton:
tako je ovjera je najbitnija ona se vrsi u MUP-u, a u stanici su zaduzeni da ju ispune sa ispravnim podacima o vozilu.. ivna to sto ti kazes je tocno bez da ovjeris u MUP- ostaje stari vlasnik zato kazem jedno bez drugog nemoze :dontknow:
pazdrkan:
do sad 7 motora i nekoliko auta.....frend 45 motora i 15 auta.....sve an tehnički napravit knjižice bez obzira regan ili ne i
po potpis i pečat na policiju......znači da svako selo svoju politiku vodi što će reć da je nastavak ove teme besmislen
Trinad:
Čekaj, ja sam već zaboravio postupak...
Kad kupiš regano auto i odeš ga odjaviti, odnosno bivši vlasnik ga odjavi, odeš na MUP da te evidentiraju kao novog vlasnika vozila, ali jel rega još traje ako ga je bivši odjavio?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju