Ostalo > Foto, video, music...

Heavy bass(za ljubitelje bassa)

<< < (13/22) > >>

stipe:

--- Citat: Matej28 - 22 Prosinac, 2010, 23:25:48 ---na 2 ohma ti se puno grije pojačalo...stavi barem na 4...

--- Kraj citata ---

grije? pa nek se grije, zato i je napravljeno :)

i kako mislis stavi na 4 oma? pa nije to prekidac pa da mogu birati..

sub mi ima 2 zavojnice po 4 oma, spojene  u paralelu daju 2 oma...

kad sam isao na natjecanje sa drugim subovima, bilo je spojeno i na 0.5 oma, al jako kratkotrajno, samo da pusti frekvenciju...

i prije daaavno je znalo raditi po 4-5 sati bez prekida, kad bi imali zabavu na otvorenom, samo jednom je bacilo u protekt jer se pregrijalo (ipak je bila ljetna noc)

sve je u dobrom stelanju i ne pretjerivanju...

edo haker:
po meni sve je u stuji :-D (stelanje moras sredit kad tad :-D )

nema dobre autoakustike bez stabilne struje ispod 12v nea sta trazit... ispod je strasno rizicno...

Matej28:
ja znam po razglasu da ispod 4 oma se nesmije ic...ako se i ide to je u briđu ide na 2  al to su rijetki slucajevi.

:toothy3:

dj0000ro:

evo jedna odlicna stvar

edo haker:
a malo koje pojacalo (citaj nikoje) nemoze imat kontrolu nad wooferom (zvucnikom) ispod 4 oma...jednostavno se gubi zvuk i nastaje buka (sad kako god to neko shvatio tako je ) ovisi i koja je klasa pojacalo jer recimo ab klasa se duplo vise grije od nekog Dclass ampa... ali sve je dobro dok nea protekta

znam ljude koji u autu imaju sve na 8 oma :-D i koji su utukli preko 10t eura u muziku...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju