Tehnički kutak > Tuning skutera
gljiva na vxra?
domagoy 46:
vxr je serijski i nesto bas nije htio palit i to,ali je sve napravljeno,stavljena nova pumpa goriva,prirubnica i yoshimura stavljena,i htio sam pitat ruzan mi onaj veliki filter dal mogu stavit neku gljivu,dal bi to funkcioniralo,bi li trebalo stelovat karb. i ostalo
pomoc :help: :icon_scratch: :help:
bmw m 5:
svakako se treba pozabaviti stelanjem karburatora...odnosno vecom diznom maksimuma...kod 4t motora je problem kamo sa crijevom uljnih para koji ide iz poklopca glave...u kuciste filtera zraka.....uglavnom ne bih ti preporucio montazu gljive...ne dobijes nista....osim problema...ako zelis olaksati disanje svog ljubimaca....radje stavi malossi-jev protocniji "red sponge"...u original kuciste filtera zraka.... :toothy10:
kristijanSR70:
dal je moguće to crijevo uljnih para spojit tamo na prirubnicu gdje se spaja SAS ventil na prirubnici, a SAS iskopčat, il nabavit takvu prirubnicu
domagoy 46:
--- Citat: bmw m 5 - 16 Prosinac, 2010, 18:43:00 ---svakako se treba pozabaviti stelanjem karburatora...odnosno vecom diznom maksimuma...kod 4t motora je problem kamo sa crijevom uljnih para koji ide iz poklopca glave...u kuciste filtera zraka.....uglavnom ne bih ti preporucio montazu gljive...ne dobijes nista....osim problema...ako zelis olaksati disanje svog ljubimaca....radje stavi malossi-jev protocniji "red sponge"...u original kuciste filtera zraka.... :toothy10:
--- Kraj citata ---
imali kupit ikakav manji filter,onaj mi ogroman ,ruzan
devil_ma-yela:
imaš za kupit gljivu za koju ne moraš štelat karb, neka polinijeva s nastavkom za kišu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju