Ostalo > Sportski kutak
Hrvatska na Euru!!!
enigma:
ja se samo nadam da nas neće razbit 3-0 ili više...
imamo dobru ekipu i vjerujem da će se neki htjet pokazat u toj tekmi kako bi izborili bolji tretman (eduardo, balaban), modrić se treba prodati a isto tako i srna bi trebao u veći klub...
tako da mi mogli iznenaditi, nadam se nerješenom al prognoziram poraz od 1-razlike...
tekma je u 9, večeras...
Mr J:
Da sudac nije Englezima poklonio penal oni gola nebi dali...
Nasi decki su igrali fantasticno, zrelo, ozbiljno, bas onako kako samo oni znaju... Olic - igrac utakmice, taj se natrcao ko lud! Dudu - preplasen...
Bilic - majstor, ali ne samo on nego cijeli izborni tim sa trenerima... Slozila se ekipa prava, samo se bojim da kada nastupe porazi da ce ih lincovati hrvatski narod kao sto to obicno bude... Volio bih da se ova ekipa zadrzi nekih 10 godina jer se vidi da znaju raditi... (mislim na izbornika i trenere) :icon_thumright:
Corluka, Modric - fenomenalno odigrano! Kovac, obrana odlicna, kontre brze i ubojite... Fantasticno!
Dugo nisam bio ovako ponosan sto sam Hrvat!
vine5x:
--- Citat: Mr J - 22 Studeni, 2007, 00:12:14 ---Da sudac nije Englezima poklonio penal oni gola nebi dali...
Nasi decki su igrali fantasticno, zrelo, ozbiljno, bas onako kako samo oni znaju... Olic - igrac utakmice, taj se natrcao ko lud! Dudu - preplasen...
Bilic - majstor, ali ne samo on nego cijeli izborni tim sa trenerima... Slozila se ekipa prava, samo se bojim da kada nastupe porazi da ce ih lincovati hrvatski narod kao sto to obicno bude... Volio bih da se ova ekipa zadrzi nekih 10 godina jer se vidi da znaju raditi... (mislim na izbornika i trenere) :icon_thumright:
Corluka, Modric - fenomenalno odigrano! Kovac, obrana odlicna, kontre brze i ubojite... Fantasticno!
Dugo nisam bio ovako ponosan sto sam Hrvat!
--- Kraj citata ---
Djelimo isto mišljenje
A ostatku europe i svjeta porućujem tresite se od straha jer dolaze " HRVATI "
Mr J:
Engleska 2:3 Hrvatska
Virtualni prikaz golova (visestruki izbor kamere)
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/internationals/7043871.stm?goalid=501505
Mr J:
Uefa.com prenosi sljedece :
Defender Vedran Ćorluka, who plays in the Premier League with Manchester City FC, delighted in England’s downfall, saying: "They got what they deserved. They didn't respect us at all. I didn't expect such arrogance from their media and players. It's a real joy to knock England out." Petrić, scorer of the winning goal, added: "This is the most valuable goal of my career. I didn't swap my jersey at the end – I kept it on. None of their jerseys are worth more than mine today."
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju