Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Dominik Nervo treba pomoć

<< < (2/4) > >>

Nix666:

--- Citat: www.ubizec.com - 18 Prosinac, 2010, 15:23:07 ---mislim da je  u drzavi prevelka besparica ljudi jedva krpaju kraj s krajem a i ima  previse ljudi koji nemaju za kruh ...baš sam jučer gledo hrvatska uzivo katastrofa kako neki ljudi zive i kakve zivotne muke imaju mislim da bi se prvo trebalo pomoć siromašnima koji nemaju za kruh i zivot a tek onda za sport  :dontknow:

--- Kraj citata ---

da, a bitno je da se ima za milijunske plaće nogometašima...naravno slažem se s tobom, ali isto tako mislim da novca ima i da se može i jedno i drugo samo što ljudi nisu zainteresirani

BilyPiton:
danas su ljudi obični kod nas sve siromasniji a neki se tolko jako bogate da je to nenormalno taj novac nije mogao nestat neko ga je ukro a nemoze ga ukrast neki jadnik vec osoba/e koje upravljaju vrhom drzave...zao mi je svakog poštenog čovjeka koji ispašta zbog nastale situacije i lopovluka al jedina šansa da opstanemo je da se odreknemo nekih stvari bez kojih mozemo zivjet...ja  osobno sam se moro u zivotu odreknut  nogometa zbog neimanja para jel me starci nisu mogli financirat (putovanja s klubom, oprema itd)

cosa_wp:
svaka čast dečku ali treba dobro razmisliti necija pomoć moze ga odvesti u smrt!

Nix666:

--- Citat: cosa_wp - 18 Prosinac, 2010, 17:05:26 ---svaka čast dečku ali treba dobro razmisliti necija pomoć moze ga odvesti u smrt!

--- Kraj citata ---
naravno da toga treba biti svjestan, ali jbg

Nix666:
opet ja :D
na stranicu je stavljen Like button pa bih molio sve koji imaju face za "lajk" (j**** ti te tuđice  :toothy3: ) u svrhu reklame
sponzori se polako javljaju i ovim putem bih želio zahvaliti svima koji su pomogli u reklami
nadam se da nisam dosadan jer to nikako ne želim biti  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju