Tehnički kutak > Tuning skutera

Sirine kanala cilindra...

<< < (7/15) > >>

ivanm:
Narx je isto pravio usis gore od nekog motora..

SRAD:
Big bore mašine su zahvalne po pitanju tuninga jer ne zahtjevaju izmjenu puno dijelova kao štio je slučaj kod 70. Sa većim karburatorom, auspuhom i hand made turpijanju standardne termo grupe i par caka rezultati snage su u klasi bilo kojeg natjecateljskog skutera koji se vozio u PH.
Svakako najbolja investicija nakon navedenih dijelova je arm suport koji će pomoći da se to sve ne raspe. Delte, variomati i ostale komponente nisu toliko bitne.

CoK:

--- Citat: SRAD - 15 Prosinac, 2010, 16:37:36 ---Big bore mašine su zahvalne po pitanju tuninga jer ne zahtjevaju izmjenu puno dijelova kao štio je slučaj kod 70. Sa većim karburatorom, auspuhom i hand made turpijanju standardne termo grupe i par caka rezultati snage su u klasi bilo kojeg natjecateljskog skutera koji se vozio u PH.
Svakako najbolja investicija nakon navedenih dijelova je arm suport koji će pomoći da se to sve ne raspe. Delte, variomati i ostale komponente nisu toliko bitne.

--- Kraj citata ---
Ja znam da bi vecina voljela vidjeti tvoju tvornicu cuda...

mozda kakav uradak da okacis na forum kako to izgleda?  ::) osim onog sta je dottore vec stavio

znam da svatko ima svoje trikove i male tajne koje nisu za javnost, ali budimo realni...onaj tko to nije radio nece ni pokusavat  :)

SRAD:

--- Citat: CoK - 15 Prosinac, 2010, 17:46:30 ---Ja znam da bi vecina voljela vidjeti tvoju tvornicu cuda...

mozda kakav uradak da okacis na forum kako to izgleda?  ::) osim onog sta je dottore vec stavio

znam da svatko ima svoje trikove i male tajne koje nisu za javnost, ali budimo realni...onaj tko to nije radio nece ni pokusavat  :)

--- Kraj citata ---

Slike svoje trkači obrađene termo grupe nemam, ali sve skupa kada se izvlači maksimum potrebno je puno vremena na cilindru i klipu jer su onda uključeni i ti mali trikovi koji za cestovnu verziju tuniranog cilindra i nisu toliko potrebni.

DevMichele:

--- Citat: CoK - 15 Prosinac, 2010, 17:46:30 ---Ja znam da bi vecina voljela vidjeti tvoju tvornicu cuda...

--- Kraj citata ---
evo nesto od naseg SabijatoRa
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,34559.0.html

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju