Tehnički kutak > Tuning skutera

Sirine kanala cilindra...

<< < (4/15) > >>

radomir.g:
Isto sto bi dobio i polini corsa kitom.. Vecu snagu na vecim obrtajima. Naravno sve to treba prilagoditi karburatoru i auspuhu itd...

animatrix:
tajminzi su ti zapravo visina tih kanala, a ako bi radio po mjeri corse onda bi i tajminge podigao. skini 2t tuning knjigu od grahama bella pa pogledaj o cem se radi

LoveStunt:
aha znaci... kada ja prosirim kanal od ispuha prema gore to sam ubiti digao tajming.... jesam dobro skuzio...  :icon_scratch:

CoK:

--- Citat: LoveStunt - 15 Prosinac, 2010, 00:50:34 ---aha znaci... kada ja prosirim kanal od ispuha prema gore to sam ubiti digao tajming.... jesam dobro skuzio...  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
da jesi

Crazy Kuree:
A s tim se nevalja igrat, možete sje** cilindar, npr due+ prema gore ne probavajte širit ispuh, može možda malo a i ovako je previsok... prelivne kanale na bilo kojem cilindru, ne širite prema dolje ukoliko ne dignete cilindar s podloškama. inače to je dobar način npr. base kit odozgo zbrusit cilindar a odozdo stavit podlošku za koliko zbrusite i prelivne usput prema dolje proširite za koliko je cilindar zbrušen. Al naravno sve ima mjere i granice

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju