Tehnički kutak > Tuning skutera
Sirine kanala cilindra...
radomir.g:
--- Citat: LoveStunt - 14 Prosinac, 2010, 23:36:05 ---pa sta nemogu ja sada recimo taj svoj polini sport napraviti po kanalima od polini corse...i nista ne dirati te tajminge jer stvarno nekuzim kako se stelaju tj kako to ide oko tih tajminga i sta se uopce dobiva time... :icon_scratch: :dontknow:
--- Kraj citata ---
Uvek ima neko ko zna i kome mozes poslati da ti to odradi.. :icon_thumright:
cvele60:
E jbg ...dok bar ne naucis osnove-nista ne diraj... :icon_biggrin:
LoveStunt:
puno puta sam to radio na npr. tomosima...i tamo sma negdje 4 cilindra radio i na njima se ucio i tomos jos uvijek imam i ide ko lud...ali ..nisma nikakve tajminge dirao... nego sam samo kanale prosirio...
pa me sada zanima...sta nemogu ja kako sma vec pitao samo kanele prosiriti bez da diram tajminge...???
SRAD:
--- Citat: LoveStunt - 14 Prosinac, 2010, 23:39:59 ---puno puta sam to radio na npr. tomosima...i tamo sma negdje 4 cilindra radio i na njima se ucio i tomos jos uvijek imam i ide ko lud...ali ..nisma nikakve tajminge dirao... nego sam samo kanale prosirio...
pa me sada zanima...sta nemogu ja kako sma vec pitao samo kanele prosiriti bez da diram tajminge...???
--- Kraj citata ---
Širenjm kanala ne mijenjaš timing jer su kanali isto stupnjeva otvoreni samo što su širi, uglavnom i kada se šire kanali trebaju biti usklađeni i smisleno prošireni.
LoveStunt:
dobro nego.. znaci sada bi ja recimo tja svoj polini sport kit prosirio na kanale po Npr. polini corsa kitu ..i sada me zanima kada to sve zavrsim i stavim na motor i razradim ...i ide recimo dobro nakon stelanja i svega...i sada me zanima ..kada bi oko tih tajminga radio sta bi dobio...?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju