Tehnički kutak > Tuning skutera
Paljenje
Drnda:
--- Citat: shelby500 GT:D - 19 Studeni, 2007, 20:21:11 ---svi skuteri preko zime teze upale i moras na kurblu pa sta je ovo prva zima da imas skuter???to je normalno a ovo za kurblu su ti vec objasnili :nono:
--- Kraj citata ---
Da, prva zima... Ma kada kod paljenja na kurblu se poluga vraca u norm. polozaj ono isto dere od vario( ono samo a cas) ali i to se konta zar ne ???
Zato pita oce li se pri tome ista ostetit (kod paljenja)
R50X:
Kupi ceradu i nemas problema. U VG je snijeg pa mi pali na el. starter pez ikakvih problema.
sax:
I ja sam imao takvih problema sa sf2.Skinuo sam air box,Zacepio dovod zraka sa rukom i istovremeno palio skuter na el. starter dok nije upalio.Kad je upalio bacio mi je benzin van i cijelog me zasro,ali nakon toga pali i nakon 3 dana sta je stajao vani na hladnom.Probaj
zikihos:
cerada nece pomoc, treba zatvorit ulazz zrak, znaci napraviti "čok".
nije mi jasno kada zakurblas i kurbla se sama vraca u normalan polozaj,
i onda se cuje neko drobljenje ili ??
ako je tako onda nesto nije u redu, skini deklo pa vidi kakva je situacija.
Drnda:
Znam ja da je normalno da se to cuje (to drobljenje) ali npr. u piaggia(bio kog)se to cuje jedno 10 puta tise(cuje se,samo skoro pa neprimjetno) a u mene se to cuje zalosno.
cak ni baotian se ne cuje tako, postoji li unutar dekla mozda neka guma ili nesto sta bi to trebalo prigusit(to je ocajno)mozda su pri sklapanju skuta nesto unutra ostavili :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju