Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

STA SE DESILO ?? - situacija motori.hr

<< < (6/7) > >>

eladio:
ivanm ..sigurno ce te citirati i virtualno se popisati na tvoj skuter  :laughing7:

2 delux, doritos, etc..
zajebanciju selite u chat house --> ok ? ok

mrcina:
hvala eladiu na upozorenju i mogu samo reči da sam sada doslovno oštečen u pogledu svega a pogotovo članstva na forumu  motori.hr. na navedenom forumu regan sam po zadnjoj statistici od 2007 godine  i mogu reči da je sad ovo što je netko uradio stvarno prevršilo svaku mjeru.

skidanje postova na profilu može se usporediti i pljačkom u banci jer profil je privatno vlasništvo one osobe koja se registrirala na neku stranicu ili forum i samo ta osoba ima pravo mijenjati svoj profil.

nakon tog poteza od meni 100% poznate osobe neznam što se dešavalo ali ako su nastavili onako kako je završilo brisanjem i bananjem mene koji sam možda bio u tom pogledu naporan ali nisam nikoga uvredio i zaslužio onakvo ponašanje je nedopustivo.

od bmw m 5 zahtijevam da se osobe koje me i dalje spominju ili me na bilo kakav način tamo spominju odmah kazne jer od danas više nisam član navedenog foruma.

danas  pišem svoj zadnji post na tom forumu i to je sve od mene.

eladio hvala na upozorenju.

ivanm:

--- Citat: eladio - 13 Prosinac, 2010, 17:18:34 ---ivanm ..sigurno ce te citirati i virtualno se popisati na tvoj skuter  :laughing7:

--- Kraj citata ---
hvala bogu ne poznam nikoga od njih u živo, ni ne namjeravam upoznati, pa mi je svejedno..

bmw m 5:
pa di si ti mrcina....ti si kao njemacka marka....svi o tebi pricaju a tebe nigdje... :icon_biggrin:

zasto se uzbudjujes radi tog famoznog dodavanja skidanja postova....ako sjecas i mate je imao do nedavno 22518 postova.....jucer ih je imao pak 259...a danas ih pak ima svega 52....tako je bilo i sa strasilom...sa gsx 1402.....i jos nekolicine clanova.....to je cista zahebancija....zasto se toliko nadrkavas...i dalje trazis svadju....Nitko tebe nije otjerao sa foruma....danas si im ti "u modi"...sutra bude netko drugi....bio sam i ja u toj "masini" takodjer nekada....bio je i malaguti...kao i sledge...itd...itd..neki nemaju jake zivce...pa sami sebe zakopaju....a neki se izbore...i isplivaju na povrsinu....jbg...nemoj si dozvoliti i ti tako nesto...prihvati to kao nasjobicniju salu...zima je duga.....bem mu misa....dajjjjjjjjjjjjjj mrcinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa razvedri se malo.... ;D ;D ;D

ivanm:
kaj se kod vas služi neki vojni rok, neki ispit odraslosti, prag tolerancije na gluposti ili provokacije? mrc je jednostavno čovjek koji ne voli da ga se po**bava, a mislim da nitko normalan ne voli to..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju