Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
STA SE DESILO ?? - situacija motori.hr
eladio:
--- Citat: ivanm - 13 Prosinac, 2010, 16:43:49 ---neki nemamo sto postova eladio..
--- Kraj citata ---
:icon_biggrin:
a pljuju po skuterasima sve u 16 ..lijepo ih zamolim da lockaju temu i nista..
ma , mene vise nece vidjet tako skoro tamo..
2004 sam regan, znam ih veliku vecinu, ali sam zbog odredjenih stvari se povukao s tog foruma,
sad kad gledam ovakvo ponasanje moderatora i admina me takodjer cudi..
ivanem , da ti skratim cijelu pricu s linka : mrcini su mjenjali postove , i onda od toga rade zajebanciju..
bmw m 5 --> meni je sad jasno zasto mrcina se ljuti, zar ne vidis ?
eladio:
--- Citat: gokiSP - 13 Prosinac, 2010, 16:47:12 ---Ovo su valjda među glupljim temama na forumu ::)
Vozio sam i vozim skutere, imam i motor od 600 ccm pa sam i dalje tu zbog ekipe. Za neke bi i krvi dao, i naravno da ima gnjusova, al ono, boli me ona stvar z atakve. :zubo:
--- Kraj citata ---
to tamo sto se desava je svakako njihova stvar...
pricekat cu jos mrcinu da nesto napise, posto je bmw m 5 pitanje njemu uputio,
a nakon toga cu i ovo lockat :icon_thumright:
gokiSP:
Btw, zašto ići na motori.hr kad postoji MojMotor.com. :laughing7:
3alfa3:
--- Citat: eladio - 13 Prosinac, 2010, 16:50:10 ---...mrcini su mjenjali postove , i onda od toga rade zajebanciju..
--- Kraj citata ---
Mijenjali mu postove, ili ga citirali pa mijenjali citat? Ovo drugo je cesta pojava tamo (uz boldanje mijenjanog citata), ali u pravilu je usmjerena na zdravu zajebanciju
eladio:
--- Citat: 3alfa3 - 13 Prosinac, 2010, 16:55:59 ---
Mijenjali mu postove, ili ga citirali pa mijenjali citat? Ovo drugo je cesta pojava tamo (uz boldanje mijenjanog citata), ali u pravilu je usmjerena na zdravu zajebanciju
--- Kraj citata ---
namjerno su mu stavili postove na 99 da ne vidi birtiju , i onda od toga rade sprdnju..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju