Tehnički kutak > Injection

Aprilia SR 50 Ditech Akumulator informacija???

<< < (6/7) > >>

Kamba:

--- Citat: jole098 - 12 Prosinac, 2010, 19:34:58 ---A da i kak si to riješio,u čem je točno problem,jer imam taki osiječaj da ono treba samo da ga brže okrene da upali,ono baš malo...da ga prevali..

--- Kraj citata ---
...majstore tebi treba treba novi aku i gotovo....ne znam u čem je problem koda košta tisuću kuna...za 150 kn imaš novi ti tu kompliciraš.....zato si i spušio 500 kn kuiš...zbog komplikacijakoje si sam praviš... :dontknow:

karambaVK:
Promjenio četkice anlasera, ali i to je bilo kratkog vijeka dok se nije ponovno desilo isto kroz nekoliko dana.

Mašina je bila pred rikom i kompresije bilo za "pol ampera". :-[
Ne mora bit da je i kod tebe takav slučaj kao kod mene, možda je nešto stvarno banalno (kod ditecha to zna biti :toothy3:)

jole098:
Ma je al ja imam osiječaj da nije samo aku,kužiš...A nemam nigdje novi da probam...

Kamba:

--- Citat: jole098 - 12 Prosinac, 2010, 19:42:33 ---Ma je al ja imam osiječaj da nije samo aku,kužiš...A nemam nigdje novi da probam...

--- Kraj citata ---
..ma vjeruj mi da je...kupi od 5 ah i miran si...i moj je slabo vrtio,jednostavno je gotov...

Iwo SR Tuono:
prodaj ditecha nije to za tebe

ako ti je akumulator koji je uz održavanje a ti ga nisi održavao i stariji je od dve godine već ti je za zamjenu, za ditecha treba 3x veća struja da ga zavrti, normalna stvar da je akumulator, i nema njega šta prevaljivat nego ga anlaser mora velikom strujom zavrtit jako odmah jer ako on nakon trećeg verglanja ne kresne velika je vjerovatnost da ga ni neće kresnut

ista stvar je ko i kad ga kurblom pališ, ako ga jako rokneš nogom on može isprve upalit a ako ga traljavo kurblaš nikad ga neš upalit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju