Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

portal

<< < (5/7) > >>

Genesis051:
Ispunjavao sam u Motoreviji, onaj kupon o motorima (za nagradnu igru)... jbt.  tek sam s tom anketom vidio, koliko nemam pooojma o motorima...  ::) :icon_scratch: :dontknow:   

filiplatinovicz:
javim se ponekad, ali sam toliko zatrpan poslom da na žalost ne stignem pisati i za portal... vjerojatno bi se dale reciklirati poneke z7animljive teme, ali baš nisam vičan elektronskim medijima... ili da usprkos svemu pokušam, prema mogućnostima???

eladio:

--- Citat: filiplatinovicz - 19 Prosinac, 2007, 04:35:06 ---javim se ponekad, ali sam toliko zatrpan poslom da na žalost ne stignem pisati i za portal... vjerojatno bi se dale reciklirati poneke z7animljive teme, ali baš nisam vičan elektronskim medijima... ili da usprkos svemu pokušam, prema mogućnostima???

--- Kraj citata ---

ti si uvjek rado citan na portalu sto i statistike pokazuju  :icon_thumright:

Genesis051:

--- Citat: eladio - 19 Prosinac, 2007, 08:01:08 ---
--- Citat: filiplatinovicz - 19 Prosinac, 2007, 04:35:06 ---javim se ponekad, ali sam toliko zatrpan poslom da na žalost ne stignem pisati i za portal... vjerojatno bi se dale reciklirati poneke z7animljive teme, ali baš nisam vičan elektronskim medijima... ili da usprkos svemu pokušam, prema mogućnostima???

--- Kraj citata ---

ti si uvjek rado citan na portalu sto i statistike pokazuju  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: :icon_thumright: :sign201: :sign188:

filiplatinovicz:
eto ti sad!  :icon_scratch:
bumo nekaj smislili...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju