Tehnički kutak > Tuning skutera
pitanje u vezi cilindra
animatrix:
jel nemozete na tokarskom stroju lagano obraditi glavu ili staviti malo deblji dihtung ispod cilindra?
Kamba:
Ne! Premala je kapa za toliki promjer cilindra!
MALES SR180r:
ako pod kapu misliš glavu cilindra,nije premala da se neda rješit.....moš i na tokarskom stoju to rješit,al ja sam oba puta sa biaksom pobrusio onaj rub koji smeta,jednostavno se pobrusi i zagladi šmirglom,i na kraju ak vam se da zajebavat upolirate komplet vuglu i to e to.... :headbang:
a ovo podmetanje više dihtunga pod cilindar je smješno jer se sjebu kanali kad klip dode u donji položaj,a i kompresija je slabija..... :angry7:
doritos:
--- Citat: MALES SR180r - 12 Prosinac, 2010, 19:19:52 ---zašto nebi dugo vozilo ako ima mesa i dobro se složi????
NPR.piaggio cilindar se da pobrusit na 47,čak i na malo više 47,4 što je još jedna specijala,i vozi i drži ko serijala praktički....ja sam vozio takvu serialu pobrušenu na 47,i sam da se zna da je isti k..... ko trofi,frend ima runnera sa original trofijem i zx-om,ja sam imo sr-a 07g sa zx-om,sa tim pobrušenim i motori su išli apsulutno identično....tak da ako imaš mesa brusi,i sam Gassssss........ :headbang:
--- Kraj citata ---
Hahaha, Zip koji je sada kod tebe je bio kod mene prvo pa je prodan kod fica...
Taj zip sp je imao sporta 47.0, razvaljeni spuh,17.5dell i bio sam se staos tim tvojim frendom kecom koji ima tu serijalu 47.0, tt i dell17.5...pitaj ih kako je isao sport naspram te serijale, sport samo odeeee :laughing7:
probao sam zipa tog zutog i ide fakat okej i dobro...al sport 47.0 je jaci dost od 47.0 serijale probrusene :icon_thumright:
igor.sb:
da, ima smisla
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju