Ostalo > Foto, video, music...

Vrsta Glazbe : House/Trance/Dance/Techno

<< < (55/66) > >>

igor.sb:

--- Citat: albin1 - 04 Kolovoz, 2013, 15:49:54 ---ne kuzim vas zasto mislite da su to komercijanlna sranja al ok, za mene Hardwell rulz  :glasses9:

--- Kraj citata ---

a sta bi trebali biti?
dj isto kao i awicii, koji do prije par godina nisu ni postojali, probili se s nekim komercijalni dance house glupostima, slove kao najbolji djejevi danas jer pune stadijone
slusaju ih svi, samo ne oni koji koji su i prije 10god hodali po partima

ukratko to ti je to

Tomi_ZG:

--- Citat: igor.sb - 04 Kolovoz, 2013, 16:31:43 ---dj isto kao i awicii, koji do prije par godina nisu ni postojali, probili se s nekim komercijalni dance house glupostima, slove kao najbolji djejevi danas jer pune stadijone

--- Kraj citata ---
Istina,sve su to miki maus izvođači,nema do stare škole tipa Derrick May,Dave Clarke,Ben Sims,Umek i ekipa samo kaj to danas nije više zanimljivo jer nema na telki i radiju  ::)

jure vd:

--- Citat: Tomi_ZG - 04 Kolovoz, 2013, 16:51:24 ---
--- Citat: igor.sb - 04 Kolovoz, 2013, 16:31:43 ---dj isto kao i awicii, koji do prije par godina nisu ni postojali, probili se s nekim komercijalni dance house glupostima, slove kao najbolji djejevi danas jer pune stadijone

--- Kraj citata ---
Istina,sve su to miki maus izvođači,nema do stare škole tipa Derrick May,Dave Clarke,Ben Sims,Umek i ekipa samo kaj to danas nije više zanimljivo jer nema na telki i radiju  ::)

--- Kraj citata ---
a štaš kad su nažalost partijaneri u manjini.. i samo ta pederica prolazi

neos 123:

--- Citat: igor.sb - 03 Kolovoz, 2013, 23:42:22 ---ak te veseli jos naredne 4 god ce u splitu biti ultra europe,

pratio sam live stream, main flor awichii, hardwell i ostala komercijalna sranjs sucks
cox i prijatelji flor isto srednja zalost

--- Kraj citata ---

UMF rulz bio oba dana i showw nevideni

albin1:
a oprostite sto sam prije 10 godina iso u vrtic pa ni ne znam za te prije dj-eve, ocito jos malo sve to moram istrazit, a zasad su mi cisto ok i ovi kak kazete komercijalni..  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju